Transfer godine!

Barbara Kolar otkriva gdje nastavlja karijeru: ‘Zatvorila sam krug!‘

Voditeljica je nedavno objavila da odlazi s radija Antena Zagreb, no o detaljima svog prelaska na novi medij dosad nije govorila. Za Gloria.hr otkrila je gdje odlazi, u kojem terminu ćemo je slušati i koliko je simbolike u njezinom novom radnom mjestu!

"Krug se zatvara - i to na 94,9 MHz" - tako bi se najkraće rečeno moglo opisati sve ono što se voditeljici Barbari Kolar dogodilo posljednjih mjeseci! Nakon što je jedna od naših najcjenjenijih voditeljica objavila da nakon 12 godina odlazi s Antene Zagreb, mnogi su se zapitali gdje se njezina karijera nastavlja. Kako nam je u ekskluzivnom razgovoru otkrila, i dalje ćemo je moći slušati na radiju - svakog radnog dana od 09 do 13 Kolar će biti u eteru radija Gold FM!

image
Gold FM

"Od ponedjeljka sam na Goldu, radnim danom od 9 do 13 sati. To je radio koji svira glazbu koju volim i koja mi je bliska, stoga jedva čekam početi. Zanimljivo je da sam dolaskom na Gold FM na neki način zatvorila krug - frekvencija na kojoj se emitira je 94,9 MHz. To je svojedobno bila frekvencija radija Velike Gorice koji je pak bio početak mog kontinuiranog bavljenja ovim divnim medijem", priča Barbara za Gloria.hr.

Ako uzmemo u obzir da je Antena sljednica Obiteljskog radija na kojem sam bila gotovo od samih početaka, u pitanju je i puno više godina.

S Antene Zagreb otišla je nakon više od 12 godina, a zapravo je s ekipom tog radija bila puno dulje. Bilo je već, kaže Kolar, vrijeme za promjenu. "Duboko vjerujem da je promjena dobra - ovu sam priželjkivala i jako joj se veselim. Drago mi je da sam odmah u startu dogovorila transfer tako da nemam praznog hoda. Dapače, u ova tri tjedna navodne pauze jedva sam posvršavala sve druge obveze. Standardno - ili sjediš i dosađuješ se ili ne znaš kud bi od posla. Ovo drugo ionako više volim", priča radoholičarka koja uz radijske obaveze često ima i one televizijske.

Raduje se oduvijek novim izazovima, a promjene koje se događaju na tržištu iskustveno detektira. Stoga je o napuštanju Antene već neko vrijeme razmišljala.

"Činilo mi se da smo Antena Zagreb i ja jedna drugoj dale sve što smo mogle. To je radio koji svira aktualne hitove i sve se više usmjerava na vrlo mladu publiku. Ja na radiju najradije slušam voditelje iz svojeg naraštaja - tu su uvijek neke generacijske reference, slični glazbeni interesi. Pa nekako vjerujem da za mlade netko tko bi im mogao biti mama i nije najbolji izbor".

Izazovima je, dodaje, uvijek sklona i za njih otvorena, no iz odanosti prema ljudima i mjestima ne donosi brze odluke. Ovog puta, sve se poklopilo da se dogodi radijski transfer godine. "S jedne sam strane uvijek otvorena za nove izazove, a s druge iznimno vjerna - valjda je moj kineski horoskopski pas u pitanju, haha. U konačnici to izgleda tako da ostajem na nekom mjestu zbog ljudi i odanosti njima možda i dulje nego bi trebalo. No, kad se okolnosti poklope i poguraju me u pravome smjeru uvijek spremno skočim", zaključuje Barbara, koju od ponedjeljka slušamo na 94,9 MHz.

Čitajte i:

Barbara Kolar odlazi s Antene Zagreb, ali se neće odreći radija: ‘Nakon pauze, idem u nove pobjede‘

Barbara Kolar: 'Svijet je prepun žena s prekrasnim tijelima, radije ih pogledam nego da im zavidim'

Sretan rođendan omiljenoj voditeljici koja uvijek pogađa u 'sridu': 10 mudrosti Barbare Kolar

Linker
18. travanj 2024 09:43