KRIVA REAKCIJA

Barbara Kolar oglasila se oko gafa: ‘Neopisivo mi je neugodno, iskreno se ispričavam!‘

Popularna televizijska voditeljica ispričala se zbog neprimjerene reakcije na riječi svog gosta, redatelja Radislava Jovanova Gonza.

Svi griješe, pa i oni najbolji, najiskusniji profesionalci, među koje svakako spada i Barbara Kolar, jedna od naših najpopularnijih televizijskih i radijskih voditeljica. U mozaičnoj poslijepodnevnoj emisiji "Kod nas doma" ugostila je filmskog redatelja Radislava Jovanova Gonza povodom zagrebačke premijere njegovog debitantskog igranog filma "Punim plućima", čija kinodistribucija uskoro kreće.

Osim o filmu, koji je Gonzo nazvao generacijskom pričom, najavio je i novi filmski projekt koji sprema s Krešimirom Dolenčićem, a nastaje prema kultnom splitskom mjuziklu "Bambina". Gonzo je skupio ruke i rekao da ga posvećuje prijatelju, splitskom redatelju Žari Batinoviću.

image

Scena iz filma ‘Punim plućima‘

PRESS

"Želio bih ga posvetiti svom prijatelju, nek se ustane više! Žare, ustani, molim te", izjavio je Gonzo, na što se Barbara Kolar nasmijala i nastavila dalje emisiju. U tom trenutku nije joj naime bilo poznato da se splitski redatelj bori za život u splitskoj bolnici.

image

Radislav Jovanov Gonzo

NEJA MARKICEVIC/CROPIX

"Meni je neopisivo neugodno i iskreno se ispričavam zbog neprimjerene reakcije! Čovjek ne stigne sve pratiti i nije čudo da se ovako nešto dogodi. Nažalost, doista nisam znala za to, a nitko me nije upozorio niti tijekom niti nakon razgovora. Ispričala bih se istog trenutka, naravno. Ako ima smisla, budući da nisam u emisiji do idućeg tjedna, voljela bih to napraviti sada s iskrenom željom da se zdravlje gospodina Batinovića čim prije popravi", rekla je Barbara Kolar za Slobodu Dalmaciju.

Linker
13. travanj 2024 20:08