MODERNA OBITELJ

Bajkovito vjenčanje u vinogradu! Glumica zablistala u vjenčanici Vere Wang

Američka glumica Sarah Hyland, zvijezda ‘Moderne obitelji‘ udala se za radijskog voditelja Wellsa Adamsa.

Američka glumica Sarah Hyland, zvijezda popularnog televizijskog serijala ‘Moderna obitelji‘, udala se ovog vikenda za dugogodišnjeg dečka Wellsa Adamsa, a za svoj veliki dan odabrala je čak dvije vjenčanice s potpisom američke modne dizajnerice Vere Wang.

image

Vjenčanje je održano na luksuznom imanju okruženom vinogradima

BACKGRID/GARRETT PRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njezina moderna obitelj trenutačno broji još samo jednog člana, novopečenog supruga Wellsa, popularnog radijskog voditelja, s kojim je nekoliko puta proteklih godina odgađala svadbu zbog pandemije koronavirusa.

image

Prvi bračni poljubac Sarah Hyland i Wellsa Adamsa

BACKGRID/GARRETT PRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Mladenci su sanjali o vjenčanju na otvorenom, a na kraju su svoje goste pozvali na luksuzno imanje okruženo vinogradima u blizini Los Angelesa. Par se upoznao 2018. i bila je to ljubav na prvi pogled, a zaručili su se iduće godine.

image

Mlada je zablistala u svilenoj vjenčanici Vere Wang

BACKGRID/GARRETT PRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Među uzvanicima na vjenčanju prošlog vikenda bila je i Sofia Vergara, mladenkina kolegica iz serijala, koja je na svadbu stigla u društvu svog sina Manola. A mladencima su sreću poželjeli i drugi glumci iz serijala poput Jesse Tyler Ferguson i Nolana Goulda.

image

Vjenčanje su nekoliko puta odgađali zbog pandemije koronavirusa

BACKGRID/GARRETT PRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Volim te do Plutona i natrag! Neka to konačno bude i službeno", napisala je glumica u svojoj objavi na Instagramu početkom kolovoza kojom je najavila udaju.

Linker
20. travanj 2024 07:45