U ŠUMSKOM ZELENILU

Bajkovito vjenčanje hrvatske mezzosopranistice: Slavlje na otvorenom spremali su godinu i pol

Varaždinska mezzosopranistica Margareta Matišić udala se za računalnog programera Alana Gregorinčića.

Sto trideset uzvanika u šumskoj idili na obroncima Ivanščice, mladenka u vjenčanici Milla Nova by Lorenzo Rossi, mladoženja u Varteksovom odijelu, te party do jutarnjih sati uz MozArt Band, to je najkraći opis vjenčanja varaždinske mezzosopranistice Margarete Matišić i njezinog odabranika Alana Gregorinčića, računalnog programera i vlasnika informatičkog obrta Probit.

image

Mlada je zablistala u vjenačnici Milla Nova by Lorenzo Rossi

IVA&VEDRAN WEDDINGS

"Sve je ispalo super, a drukčije nije ni moglo, jer smo vjenčanje pripremali punih godinu i pol. No, stresa nije nedostajalo, jer smo posljednjih šest mjeseci uz sve svoje poslovne obaveze, moje probe i predstave u Zagrebu, te posao u školi u Varaždinu, renovirali kuću, a još se tri dana prije svadbe zakomplicirala situacija s mojim cipelama..."; govori Margareta Matišić, koja je svoju savršenu vjenčanicu Dora s potpisom Mille Nove by Lorenzo Rossi odabrala u Vesni Sposi.

image

Prvi ples su uvježbavali mjesec dana

IVA&VEDRAN WEDDINGS

Vjenčano prstenje nabavili su u zagrebačkoj zlatarnici Zrin, gdje su kupili i zaručničke prstene, a jedno drugome su se obećali na imanju Šumska vila, zelenoj idili u podnožju Ivanščice.

image

Prvi bračni poljubac

IVA AND VEDRAN IVA&VEDRAN WEDDINGS

"Svidio nam se rustikalni ambijent i odlučili smo se za ljetno vjenčanje na otvorenom. Večer je započela svadbenim domjenkom, a nakon vjenčanja smo naše goste i uzvanike počastili večerom i partyjem do jutra uz sedmero svestranih glazbenika, multiinstrumentalista velikog glazbenog iskustva iz MozArt Banda. Bila je to izvrsna zabava uz top muzičare", nastavlja Margareta Matišić i dodaje kako se sa svojim dragim posebno potrudila uvježbati prvi svadbeni ples.

image

Medeni mjesec planiraju u Meksiku

IVA&VEDRAN WEDDINGS

"Probe su trajale mjesec dana, jer smo za prvi ples poželjeli miks pjesama ‘Do You Love Me‘ The Contoursa, Elvisovu ‘Burning Love‘ i ‘Mess Around‘ Rayja Charlesa. U naš prvi ples uklopili smo elemente jivea, rock and rolla, twista i charlestona i bilo je to pravo iznenađenje za naše uzvanike", govori operna pjevačica koja je medeni mjesec isplanirala u Meksiku u kolovozu.

image

Svečana večera u romantičnom ambijentu imanja Šumska vila

IVA&VEDRAN WEDDINGS

"Baza nam je grad Cancún na poluotoku Yucatanu, a dalje ćemo vidjeti kamo će nas put odvesti. Moj ideal romantike je, naime, spoj originalnosti i spontanosti, što je najbolji dokaz da je netko svoj", zaključuje Margareta Matišić.

image

Pogled iz ptičje perspektive na vjenčanje na obroncima Ivanščice

IVA&VEDRAN WEDDINGS
Linker
21. rujan 2022 15:35