Baby Lasagna

 INSTAGRAM/BABY LASAGNA
Natjecatelji Dore

Baby Lasagna i Let 3 "pokorili" YouTube i dospjeli na trending, pogledajte i kako stoje ostali

Izbor hrvatskog predstavnika za Eurosong 2024. u Švedskoj održat će se u Zagrebu, a veliko finale zakazano je 25. veljače na Prisavlju.

Izbor hrvatskog predstavnika za Eurosong 2024. u Švedskoj održat će se u Zagrebu, a veliko finale zakazano je 25. veljače na Prisavlju.

Ako su trending i broj pregleda spotova u jednom danu relevantni faktor za prognozu pobjednika na hrvatskom natjecanju za Eurosong 2024. koji će se održati u Švedskoj, onda je apsolutni favorit ovogodišnje Dore Baby Lasagna, glazbenik iz Umaga koji je s mjesta prve rezerve ušao u natjecanje kao zamjena, nakon što je međimurska pjevačica Zsa Zsa objavila da se - povlači. Pjesme sva 24 izvođača premijerno su predstavljene u HRT-ovoj radijskoj emisiji “Svijet diskografije”, a nakon toga i na specijaliziranom kanalu na Youtubeu, gdje su prva 24 sata skupile više od pola milijuna pregleda.

Kao apsolutni favorit po broju pregleda nametnuo se Baby Lasagna čija se pjesma "Rim Tim Tagi Dim" na Youtubeu odvrtjela 84 tisuća puta, dvostruko više od "Babe Roge" lanjskih pobjednika Let 3. Za treće mjesto borba je žestoka: pjesma "Dijamanti" Natalile Balmix pregledana je 27 tisuća puta, dok su Vatrine "Slatke suze, gorka ljubav", te eugenove "Tišine" skupile po 25 tisuća pregleda. Dvadeset tisuća pregleda prešli su i "Vodu piti trizan biti" Maria Battifiace i Roberta Ferlina, Marcelin "Gasoline", Vinkove "Lying Eyes", te "Otkad te sanjam" The Splittersa". Na začelju po broju pregleda je "Nepobjediva" Barbare Munjas sa 7900 pregleda, Ernina "How Do You Love Me" s 8700 pregleda, te Stefanyina pjesma "Sretnih dana dat‘ će Bog" s 9 tisuća pregleda.

image

Lanjski pobjednici bili su riječki rokeri iz benda Let 3

DAMIR SKOMRLJ CROPIX

Organizator natjecanja objavio je kako će se Dora 2024. održati u studijima Hrvatske radiotelevizije na zagrebačkom Prisavlju: polufinalne večeri na rasporedu su 22. i 23. veljače, a finale je zakazano u nedjelju 25. veljače.

Donosimo popis svih izvođača i pjesama na Dori 2024.

Alen Đuras - "A Tamburitza Lullaby"

Let 3 - "Baba Roga"

Noelle - "Baby, Baby"

Boris Štok - "Can We Talk"

Natalie Balmix - "Dijamanti"

Pavel - "Do mjeseca"

MARCELA - "Gasoline"

Erna - "How Do You Love Me"

Vinko - "Lying Eyes"

Lana Mandarić - "More"

James Night - "Nebo plače"

Saša Lozar - "Ne plačem zbog nje"

Barbara Munjas - "Nepobjediva"

Lara Demarin - "Ne vjerujem ti"

The Splitters - "Od kad te sanjam"

MISHA - "One Day"

ET - "Pametnom dosta"

Lu Dedić - "Plavi leptir"

Baby Lasagna - "Rim Tim Tagi Dim"

Vatra - "Slatke suze, gorka ljubav"

Stefany - "Sretnih dana dat‘ će Bog"

eugen - "Tišine"

Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin - "Vodu piti trizan biti"

Damir Kedžo - "Voljena ženo"

Linker
26. travanj 2024 10:55