PRIVATNI ALBUM/INSTAGRAM
Skladna obitelj

Andrej Kramarić o sinu: "Tek kada primiš dijete u ruke, shvatiš što znači biti roditelj"

Andrej Kramarić sa suprugom Mijom i sinčićem Viktorom uživa na zasluženom odmoru nakon naporne sezone.

Andrej Kramarić sa suprugom Mijom i sinčićem Viktorom uživa na zasluženom odmoru nakon naporne sezone.

Tjedan dana brčkanja u pijesku na Maldivima, s uskoro dvogodišnjim sinčićem Viktorom, bili su dovoljni za punjenje baterija nakon naporne i uspješne sezone za hrvatskog reprezentativca i igrača Hoffenheima Andreja Kramarića kojemu je to bio prvi posjet tom egzotičnom otočju.

image
PRIVATNI ALBUM/INSTAGRAM

"Dugo nam je želja bila posjetiti Maldive, ali nikako nisu dolazili na red. Svakome bih preporučio da ih jednom u životu posjete, zaista su posebni. Budući da sve što ondje ima su sunce, more i pijesak, čovjek može dobro odmoriti dušu i tijelo. To mi je bilo potrebno nakon naporne sezone" govori Andrej koji je prošle sezone postao najefikasniji hrvatski nogometaš u Bundesligi, sa sto zabijenih golova.

image
PRIVATNI ALBUM/INSTAGRAM
image
PRIVATNI ALBUM/INSTAGRAM

"Izuzetno sam ponosan. Nisam nikada niti sanjao da ću tako nešto postići. Činjenica da je jedino Lewandovski dao više golova me zaista čini sretnim" emotivan je Andrej.

Brojni uspjesi, među kojima je i srebro na nedavno završenoj Ligi nacija, za koju Andrej kaže kako je iznimno teško natjecanje u rangu Svjetskog i Europskog prvenstva, ne može se mjeriti sa srećom i ljubavlju koji je osjetio kada je prije gotovo dvije godine postao otac malenog Viktora kojeg je dobio u braku sa suprugom Mijom, u koju je i danas zaljubljen kao kada su se upoznali prije šest godina.

image
PRIVATNI ALBUM/INSTAGRAM
image
PRIVATNI ALBUM/INSTAGRAM

"Moram priznati da uživam u obiteljskom životu. Želio sam biti tata i veselio sam se toj ulozi, ali tek kada dobiješ dijete, kad ga primiš u ruke i shvatiš da to malo biće ovisi o tebi, shvatiš što znači biti roditelj. Svaka minuta s njim je dragocjena i ispunjuje me srećom i ljubavi" kaže Andrej. Nakon Maldiva tročlana obitelj Kramarić seli na Jadran. Obilazit će otoke i uživati u čistom moru, domaćoj hrani i druženju s prijateljima i obitelji.

image
PRIVATNI ALBUM/INSTAGRAM

"Proputovali smo cijeli svijet, ali ipak je hrvatska obala jedna od najljepših na svijetu tako da dio godišnjeg odmora obavezno provedemo u Hrvatskoj" govori Andrej. Budući da je im se obitelj proširila, Andrej i njegova supruga Mia, nemaju puno vremena za sebe pa svaki slobodni trenutak provode sa sinom.

"Često smo razdvojeni jer imam obveze s klubom ili reprezentacijom pa kada imam slobodno obično sam u parkiću s Viktorom ili negdje u šetnji. Supruga i ja znamo da to neće biti vječno pa sada svaki slobodan trenutak prilagodimo njemu. Sada je postao svjestan svega, pomalo i priča, baš je užitak igrati se s njim i učiti ga nove stvari. Svaki dan nešto novo naučimo i svaki je dan poseban kada si roditelj. Najljepše je kada vidim da usvaja nešto od nas, roditelja. Želimo ga naučiti puno lijepih stvari" objašnjava Andrej.Cut

Sezona mu počinje uskoro, sredinom srpnja kada se Kramarići vraćaju u Njemačku. "Lijep nam je život ondje. Sedam godina sam u Hoffenheimu i nemam neku potrebu to mijenjati. Želja nam je samo da budemo zdravi."

Bogatoj kolekciji medalja i uspjeha Andrej za točno godinu dana ima priliku dodati još jedno koje nedostaje hrvatskoj reprezentaciji, zlato na Europskom prvenstvu.

Linker
27. travanj 2024 03:09