PRESS
S važnom porukom

Andrea Trgovičević sa suradnicama predstavila posebnu liniju čarapa

Andrea Trgovčević Iličić, Petra Perkov i Ana Rotim udružile su zajedničke snage da kroz liniju "Čarape hrabrih odluka" motiviraju kreativce.

Andrea Trgovčević Iličić, Petra Perkov i Ana Rotim udružile su zajedničke snage da kroz liniju "Čarape hrabrih odluka" motiviraju kreativce.

Zanimljiv spoj mode i inspiracije, koji proklamira hrabrost i ustrajnost, lansiraju dva mlada hrvatska brenda – Women of Luminous Future (WOLF) i TwntyTwnty. Vođene ljubavi prema poslu koji rade i neumorno razvijaju, dobro poznate i uhodane vlasnice brenda TwntyTwnty, Andrea Trgovčević Iličić i Petra Perkov, pridružile su se Ani Rotim (WOLF), u misiji da kroz "Čarape hrabrih odluka" prenesu i drugima mantru koja ih i sama pokreće te ponude drugačiju perspektivu samoizražavanja.

Uzbudljiva kolaboracija rezultirala je kreiranjem linije posebnih čarapa koje postoje kako bi motivirale i inspirirale sve one kojima treba podsjetnik da je najvažnija točka hrabrost.

Ideja je nastala prirodnim putem, a WOLF je poznat po tome da godinama inspirira sudionice "da naprave korak naprijed i da ne odustaju". Ovog puta želja je bila glasnije podijeliti važnu poruku, samo ovaj put kroz neki predmet.

image

Želja je inspirirati mlade da ne odustaju od svojih snova

PRESS

"Predložiti suradnju curama iz TwntyTwnty bio je logičan slijed, budući da su upravo one mlade poduzetnice koje rade baš to – hrabro koračaju naprijed. Naše čarape nisu samo komad odjeće, nego platno za inspiraciju onome tko ih nosi da odlučno zakorači u svaki dan. Kreirane su s jednom mišlju – da budu podsjetnik kako život nosi i uspone i padove, a da je potrebno samo ne odustajati i neustrašivo raditi na oblikovanju svoje budućnosti", rekla je Ana Rotim.

image

Odlučili su predstaviti liniju čarapa kako bi osobe imale svakodnevni podsjetnik da ne treba odustajati

PRESS

"Život nije samo uspon prema gore, niti ravna linija, pa svaka odluka nužno ne mora biti dobra, ali ona je uvijek hrabra. Upravo to i želimo poručiti, budite ponosni na sebe kroz cijeli proces, i oni manje sjajni dani, oblikuju našu sadašnjost. Lošiji periodi stoji kao lekcija, dok oni bolji dolaze kao nagrada. Bitno je graditi, raditi na sebi i ono najvažnije što želimo poručiti - vjerovati u sebe" dodala je poznata influencerica i putoholičarka Andrea Trgovčević Iličić iz brenda TwntyTwnty.

Kraj godine idealan je trenutak za podsjetiti kako je ključno krenuti prema naprijed, sačuvati odvažnost i odlučnost, unatoč preprekama i izazovima.

image

Mlade poduzetnice predstavit će kolekciju na WOLF pop up izdanju 6. prosinca, ali inspiracija kroz čarape bit će dostupna u online shopu TwntyTwnty

PRESS
Linker
07. lipanj 2024 08:39