nakon tuge veliki uspjeh

Ana Gruica blistala uz svekrvu i supruga: Zbog novog koraka svog muža Splićanka puca od ponosa

Na oduševljenje mnogih Splićana, u samom centru ‘najlipšeg grada na svitu‘, otvoren je Centar mentalnog zdravlja Uglešić – specijalizirana poliklinika za psihijatriju, neurologiju, otorinolaringologiju, psihodijagnostiku, bolesti štitnjače, ambulantu za bol te male estetske zahvate.

Doc. dr. sc. Boran Uglešić, ugledni splitski psihijatar te njegova supruga, glumica Ana Gruica Uglešić, shvaćaju ovaj projekt veoma ozbiljno te drže da je od izrazite važnosti kada je riječ o uslugama koje će se nuditi u novootvorenoj Poliklinici. Na oduševljenje mnogih Splićana, u samom centru „najlipšeg grada na svitu“, otvoren je, naime, Centar mentalnog zdravlja Uglešić. Prekrasna obiteljska vila savršeno je okruženje za opuštanje i bijeg, ali i suočavanje sa stvarnosti.

Vrata Centra bila su, povodom otvorenja, otvorena za sve goste sve do kasnih večernjih sati, kako bi se izbjegla gužva i veći broj ljudi.

image
Obitelj stvorena za uspjeh... Ana Gruica Uglešić, majka Antonija Uglešić, sestra Vučković i Boran Uglešić.
Ivan Gudić

Tako su se tijekom dana nizali mnogi poznati Splićani, koji su dr. Uglešiću i njegovoj supruzi Ani došli dati podršku u njihovom novom poslovnom pothvatu.

Obitelj Uglešić prije dva mjeseca se s tugom oprostila od Borbena Uglešića koji je u rujnu preminuo u 94. godini života. Ugledni splitski psihijatar Borben Uglešić pokopan u Supetru na Braču. Nakon tužnog perioda, obitelj je krenula dalje - i to poslovnim pothvatom koji je jedva čekao cijeli Split.

image
Ivan Gudić

Spoj tradicije, znanja i tehnologije posebnosti su Centra za mentalno zdravlje Uglešić. Jedinstvena je na ovim prostorima, i to ne samo dizajnom, nego samim pristupom prema pacijentu i širokoj dijagnostici. Ono što je vrlo zanimljivo unutar poliklinike jest TMS aparat, kojeg Uglešić Poliklinika u privatnom sektoru ima jedina u Hrvatskoj.

Čitajte i:

Ana Gruica oduševila je supruga poklonom za godišnjicu: ‘Najduže si izdržao tempo sa mnom‘

Osim što vole istog muškarca, Ana Gruica i ova žena dijele jednaku strast prema skupim torbicama

Poznata Splićanka iz karantene je izašla bujnije kose i usana: ‘Imam nove čube svojom krivicom‘

Linker
07. ožujak 2024 03:40