"feel good"

Pitka serija za teška vremena: Topla Netflixova serija zbacila je "The Crown" s mjesta najgledanije

Usprkos očekivanjima, prvi tjedan 2021. godine nije krenuo u vedrijem duhu, zbog čega gledatelji Netflixovih serija posežu za formatima koji ih mislima mogu odvesti na ugodno i sigurno mjesto, daleko od loših vijesti, stresa i pandemije.

Netflixova serija "Virgin River" dokaz je da je gledatelji u stresnim vremenima žude za opuštajućim serijama koje daju nadu u ljubav i bolju budućnost.

image
Serija "Virgin River" oduševila je gledatelje
NETFLIX

Napeta povijesna drama "The Crown", od 2016. kada je izašla, ne prestaje oduševljavati gledatelje, a nova je sezona, posvećena ljubavnom trokutu između princa Charlesa, princeze Diane i Camille Parker Bowles privukla poseban interes publike.

Ipak, poznati časopis People objavio je statistiku prema kojoj ispada da je čak i takvu kvalitetnu dramu poput serije "The Crown" po gledanosti uspjela nadmašiti pitka i nerazvikana serija pod nazivom "Virgin River".

Već viđena špranca ipak odovara gledateljima

"Virgin River" romantična je serija bazirana na istoimenim novelama spisateljice Robyn Carr. Priča prati Melindu Monroe, koja stiže u mali američki gradić Virgin River u nadi za novim početkom. Radi kao babica i medicinska sestra, no uskoro otkriva da život u malom gradiću nije tako jednostavan i bezbrižan kao što se nadala. Na kraju krajeva, mora naučiti kako sama zacijeliti svoje rane da bi mogla pronaći sreću u tom gradiću. Naravno, tu je i ljubavna priča kakvoj se Melinda nije nadala.

Serija je s prikazivanjem krenula 2019. godine, a do sada ima dvije sezone.

U prošlom je tjednu "Virgin River" ostvarila je čak 1.8 milijardi minuta gledanja od strane Netflixovih korisnika, dok je "The Crown" ostvario 1.4 milijarde minuta gledanja.

Na trećem se mjestu nalazi legendarna humoristična serija "The Office", a na četvrtom "The Mandalorian".

Linker
01. travanj 2024 15:33