Gordan Jandroković na svojoj maturalnoj zabavi 1986. godine
 Instagram
Hit fotografije

Ovaj mladić postao je jedan od najvažnijih ljudi u državi! Novi, važni potez Gordana Jandrokovića

Predsjednik Hrvatskog sabora prisjetio se davne prošlosti. Prije 34 godine, Gordan Jandroković bio je zvijezda svoje maturalne zabave.

Predsjednik Hrvatskog sabora otvorio je službenu Instagram stranicu. Dok je njegov šef Andrej Plenković to učinio davnih dana, Gordan Jandroković pričekao je do raspuštanja Sabora, čime je dobio vremena razmišljati o društvenim mrežama. Dosad je na Instagramu objavio video iz gostovanja u emisiji Romana Bolkovića - '1 na 1', a pokazao je i kako to izgleda kada se našali pred kamerama RTL Direkta.

No, sve njegove pratitelje osvojila je objava na kojoj se Jandroković prisjetio svoje maturalne večeri. Tada tek mladić, Jandroković je u svibnju 1986. godine maturirao u Bjelovaru. "Danas u vrijeme epidemije, kada naši maturanti nažalost nemaju maturalne večeri, prisjetio sam se svoje prije 34 godine", napisao je predsjednik Sabora i osvojio niz simpatija svojih pratitelja.

U Zagrebu diplomirao na dva fakulteta i zasnovao obitelj

Njegov put, od ovog trenutka pa do danas, mnogima je dobro poznat. Jandroković je '86. iz Bjelovara došao u Zagreb i 1991. godine diplomirao je na Građevinskom fakultetu. Dvije godine kasnije - zaradio je još jednu diplomu, onu Fakulteta političkih znanosti. Tijekom devedesetih radio je u privatnom sektoru, a potom se zaposlio u Ministarstvu vanjski poslova. Ozbiljan politički uspon počeo je Jandroković tijekom 2000-ih.

Privatno, niz godina je u braku s oftalmologinjom Sonjom Jandroković te s njom ima troje djece.

Čitajte i:

Gordan Jandroković: Obitelj je moja utvrda

Premijer Plenković napravio presedan! Rijetki prizori iz obiteljskog doma raznježili sve

Neka nova pravila! Prinova 'odala' Bauka, a čovjeka svog života od javnosti čuva i Milanka Opačić

Linker
14. ožujak 2024 17:04