Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor proveli su u braku manje od četiri godine.
 Goran Mehkek / Hanza Media
Intervenirala i policija

Ognjen Vukojević i supruga više ne žive na istoj adresi: Bivši nogometaš suočen je s ozbiljnim optužbama

Bivši nogometaš zagrebačkog i kijevskog Dinama te nekadašnji hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević prenoćio u policijskim prostorijama, a jutros je doveden u prostorije Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu. Vukojevića je policiji prijavila osoba iz kruga obitelji, optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje.

"Mogu potvrditi kako sam zbog nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu naše obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida, kratko je za Jutarnji list izjavio Ognjen Vukojević.

Umag, 160617.
Danas se u sredistu Umaga u crkvi Uznesenja Blazene Djevice Marije zeni hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida. Buduca supruznice mu je Ivana Gugic, manekenka, kraljica Hrvatske. 
Na fotografiji: Ognjen Vukojevic sa suprugom Andreom Cupor.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
CROPIX

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i izbornik mlade U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević završio je u policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.

Ognjena Vukojevića kazneno je prijavila 38-godišnja supruga Andrea Ćupor. Vukojević je kući stigao pripit. Pritom joj je navodno izrekao i prijetnje koje su se odnosile na suprugu i na ostale članove obitelji. Vidjevši da komunikacija dobiva drugu dimenziju, Vukojevićeva supruga je pokušala mobitelom nazvati policiju, međutim, on joj je mobitel pokušao istrgnuti iz ruke te ju je odgurnuo. Ubrzo je intervenirala policija i uhitila ga, a Vukojeviću je izmjereno 0,6 promila alkohola.

"Takvo okrivljenikovo postupanje izazvalo je kod njegove supruge osjećaj straha i ugroženosti za njezin život i za život članova njezine obitelji. Nakon ispitivanja okrivljenika, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu je donijelo rješenje kojim je okrivljeniku naložilo mjere opreza zabrane približavanja žrtvi i zabranu uspostavljanja i održavanja veze sa žrtvom te mjeru opreza udaljenje iz doma u kojem stanuje sa suprugom - priopćili su iz zagrebačkog tužiteljstva.

U svoj dom na Tuškancu gdje živi s obitelji, bivši reprezentativac ne smije ući, a supruzi se ne smije približiti na manje od 200 metara. Potvrdio je to za Jutarnji list njegov odvjetnik Nikola Mandić.

Andrea i Ognjen vjenčali su se u listopadu 2016. godine, a ubrzo iim je stigla i prinova u obitelj - njihov sin Luka.

Zagreb, 081016. 
Vjencanje nogometasa Ognjena Vukojevica i bivse Miss Hrvatske Andreje Cupor u crkvi Svetog Ivana Krstitelja. 
Na fotografiji: Eduardo Da Silva, Andreja Cupor, Ognjen Vukojevic.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX

Zbog slučaja oglasio se i Hrvatski nogometni savez. Najoštrije osuđuje i ima nultu stopu tolerancije prema svakoj vrsti nasilja, a pritom posebno osjetljivom smatramo temu obiteljskog nasilja. U ovom trenutku, HNS je o predmetnom slučaju upoznat iz medija te ne raspolaže sa svim i potpunim informacijama što se zaista dogodilo. HNS maksimalno ozbiljno shvaća ovu situaciju te će pažljivo pratiti cijeli slučaj i promptno reagirati kada se utvrde sve činjenice.

Pročitajte i:

Prekidi pa pomirenja: Ovi su domaći parovi ljubavi dali drugu šansu i nisu zažalili

EKSKLUZIVNO Andreja Vukojević: 'Moj Ogi ostaje u Rusiji do kraja, bodrit će svoju reprezentaciju!'

Andreja Ćupor i Ogi Vukojević: Naše prvo ljetovanje utroje

Linker
07. travanj 2024 14:16