INSTAGRAM/@HASSIEHARRISON
Slavlje ljubavi

Vjenčao se par iz Netflixove hit serije: Njihova ljubav planula je dok je on još bio u braku

Ryan Bingham i Hassie Harrison izrekli su sudbonosno "da" na romantičnoj ceremoniji u Dallasu.

Ryan Bingham i Hassie Harrison izrekli su sudbonosno "da" na romantičnoj ceremoniji u Dallasu.

Američka country zvijezda i glumac Ryan Bingham izrekao je sudbonosno "da" svojoj kolegici Hassie Harrison iz serije "Yellowstone". Svadba se održala u obiteljskoj kući 34-godišnje glumice u Dallasu, a prema pisanjima stranih medija, vjenčanje se baziralo na kaubojskoj tematici, a svi su gosti navodno zamoljeni da dođu u odjeći inspiriranoj upravo western estetikom. Mladenka je nosila čak dvije vjenčanice, dok se mladoženja odlučio za klasični smoking.

Iako su dugo skrivali da se među njima rodilo nešto više od prijateljstva, vezu su ipak odlučili potvrditi u travnju prošle godine, a za ljubav su, čini se, bile "zaslužne" njihove uloge u nagrađivanoj seriji. Mnogi nisu ostali previše iznenađeni jer je već tijekom snimanja bilo vidljivo da oboje vrlo uvjerljivo tumače ljubavni par. Njegov lik, samozatajan bivši zatvorenik i kauboj, Walker, zaljubljuje se u rodeo jahačicu Laramie na Yellowstone Dutton Ranchu gdje oboje rade. Njihova ljubavna priča tek je bila dio razgranate sage o obitelj Dutton, vlasnicima najvećeg ranča u Montani, a odglumljene iskre sa seta očito nisu izostale ni u stvarnom životu.

Razlog zbog kojeg su se skrivali je njegova je bivša supruga, inače uspješna producentica Anna Axster. Naime, s kolegicom sa seta spetljao se dok je on još bio u braku, a poznato je kako se Hassie pridružila ekipi "Yellowstonea" 2019., na snimanju treće sezone. Prva nagađanja da se potajno viđa s 43-godišnjim Binghamom počela su 2020., kada je u lipnju te godine počelo prikazivanje te sezone.

Linker
28. rujan 2024 22:54