Cruz Beckhams ocem na reviji Diora u siječnju ove godine

 JM HAEDRICH/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
Proslava u pubu

Upravo je proslavio 18. rođendan, a na ruci mu blista 37.000 eura vrijedan zlatni Rolex

Slavljenik je pritom pokazao rođendanski dar, 32.900 funta vrijedan zlatni Rolex čiju je srebrnu inačicu već dobio za 16. rođendan.

Slavljenik je pritom pokazao rođendanski dar, 32.900 funta vrijedan zlatni Rolex čiju je srebrnu inačicu već dobio za 16. rođendan.

Nekadašnja nogometna zvijezda David Beckham na poseban je način obilježio osamnaesti rođendan najmlađeg sina, Cruza. Poslije obiteljskog slavlja, mladić je otišao na pivo u pub s ocem i starijim bratom Romeom. Dugo je čekao trenutak kad će legalno, bez pitanja konobara je li punoljetan, smjeti naručiti kriglu i uživati u piću.

Kad je to napokon napravio, pohvalio se i svojim je rođendanskim darom, satom Rolex Submariner Date od čistog zlata, vrijednim 32.900 funta. Slavljeniku se, zacijelo, sviđa baš taj model, pa su ga roditelji njime počastili povodom značajnog dana, piše Daily Mail. Cruz je, naime, za svoj 16. rođendan dobio Rolexov model, Submarine, ali srebrni s remenom od nehrđajućeg čelika, crnim brojčanikom i zelenim čeličnim okvirom, vrijedan 9100 funti.

Muško druženje u londonskom pubu ovjekovječeno je na društvenim mrežama, a ondje je objavljen i slavljenički video koji su podijelili njegovi roditelji. Budući da Cruz gradi pjevačku karijeru, na što je posebno ponosna njegova majka, bivša članica pop grupe Spice Girls, objavili su isječak s njim u glazbenom studiju, uz dirljivu objavu.

image

Victoria i David Beckham sa kćeri
Harper te sinovima Romeom i Cruzom

SETH BROWARNIK/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Ti si nam sve. Neopisivo te volimo i ponosni smo na tebe", objavila je dizajnerica dok je njegov otac dodao kako je nevjerojatno to što je donedavni "baby boy" sada punoljetan. Vrijeme je proteklo kao u trenu, vjerojatno mu se čini da je Cruz "do jučer" bio klinac kojeg je uspavljivao i pričao mu priče. A sada je velik momak s kojim će tata odlaziti u pub.

Linker
08. svibanj 2024 16:32