Johnny Depp i Julia Vlastova

 PROFIMEDIA/CANVA
Više se ne skrivaju

Tko je Julia Vlasova, prelijepa Ruskinja koju mediji nazivaju novom djevojkom Johnnyja Deppa?

Nedavno su uočeni na londonskom helidromu, britanski mediji otkrili su da je manekenka studirala na uglednom moskovskom Institutu za međunarodne odnose i da u Pragu ima svoj kozmetički salon.

Nedavno su uočeni na londonskom helidromu, britanski mediji otkrili su da je manekenka studirala na uglednom moskovskom Institutu za međunarodne odnose i da u Pragu ima svoj kozmetički salon.

Holivudski glumac i glazbenik Johnny Depp više nije samac. Zvijezda filma "Jeanne du Barry" koji je prošle godine prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu, viđa se s 28-godišnjom ruskom manekenkom i vlasnicom beauty centra, Julijom Vlasovom. Uočeni su u trenutku kada su napuštali helidrom u Londonu: koračali su jedno pokraj drugog, on je u ruci imao svoju akustičnu gitaru, dok je ona, čini se, nosila tek crnu Birkin torbicu. Vidjelo se da se trude proći kroz helidrom što je prije moguće, no britanski fotografi bili su brži.

Potvrda da je riječ o njegovoj novoj djevojci, prvoj vezi u posljednje dvije godine otkako je pobijedio bivšu suprugu, Amber Heard, na suđenju za klevetu u Virginiji i dobio odštetu od 15 milijuna dolara jer je za Washington Post 2018. napisala esej u kojem je sebe opisala kao "javnu osobu koja predstavlja obiteljsko zlostavljanje" - stiže s Instagrama! Na društvenim mrežama pojavila se i brzo nestala fotografija na kojoj glumac Juliji daje pusu u obraz, kao i snimka njihovih ruku položenih jedno drugome na bedra: samo Deppu svojstvene tetovaže potvrđuju da je blizak s Julijom. Za svaki slučaj, 28-godišnja manekenka na tu fotografiju na svom profilu na Instagramu, napisala je:"JD. Muškarac koji je nevjerojatno talentiran i inspirativan".

image

Johnny Depp i Yulia Vlasova snimljeni su tijekom ležerne šetnje u Londonu

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kako god bilo, dosad se 61-godišnjeg glumca rijetko viđalo u ženskom društvu. Iznimka je privlačna odvjetnica Joelle Rich s kojom je, navodno, imao aferu nakon što je u lipnju 2022. pobijedila odvjetnike Amber Heard u sudskom procesu za klevetu.

Sada sve zanima tko je 33 godine mlađa manekenka? Visoka i vitka plavuša upoznala se s bivšom zvijezdom franšiza "Pirati s Kariba" i "Fantastične zvijeri"(iz kojih je izbačen kada su u javnost dospjele optužbe Amber Heard da ju je zlostavljao) u kolovozu 2021., na međunarodnom filmskom festivalu Karlovy Vary. Osobe bliske Deppu tvrde da je veza "ležerna i da se par viđa tu i tamo" već dvije godine, navodi Daily Mail. Poznato je kako su se manekenka i Johnny Depp Vlasova družili u srpnju 2022., na koncertu njegovog pokojnog prijatelja i glazbenika Jeffa Becka u Pragu gdje je manekenka otvorila svoj kozmetički salon.

Britanski mediji navode da je odrasla u ruskoj provinciji, u gradiću poznatom po rudnicima bakra, Polevskoj, udaljenom 50 kilometara od Jekaterinburga. Ondje živi njezina majka, Galina i zasad uspješno odbija pokušaje lokalnog ruskog medija im da izjavu o romansi svoje kćeri s Johnnyjem Deppom. Julijin otac Aleksander služio je u sovjetskoj vojsci i četiri je godine mlađi od holivudskog glumca, no zahvaljujući njegovoj objavi kojom se pohvalio na društvenim mrežama, otkrilo se da je Julija studirala, a vjeruje se i diplomirala na elitnom moskovskom Institutu za međunarodne odnose u Moskvi, (MGIMO). Kako piše Daily Mail, ondje su se školuju "mnogi budući diplomati i članovi ruskih obavještajnih službi, ali i poduzetnici i vladini dužnosnici". Manekenka je studirala i na Sveučilištu Zapadne Češke u Plzeňu, a potom se zaposlila u jednoj češkoj tvrtki, otvorila vlastiti kozmetički salon i angažirala se kao influencerica. U stvaranju manekenske karijere, pomogla joj je činjenica da je bila finalistica međunarodnog natjecanja ljepote Miss Office koje se 2021. održalo u Moskvi.

image

Manekenka je čak 33 godine mlađa od holivudskog glumca

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Njena školska prijateljica rekla je za novinsku kuću E1 da je Julija, koja je tek tri godine starija od Deppove kćeri, 25-godišnje manekenke Lily-Rose Depp zapravo "jednostavna djevojka koja je sada stigla u Hollywood", navodi Daily Mail.

Sretna je i zaljubljena, značajna razlika u dobi glumca ne stvara joj problem zbog njegove karizme i činjenice da ju inspirira, kako je navela na svom profilu na Instagramu. Koliko će ljubav potrajati i hoće li neformalno viđanje prerasti u čvrstu vezu, pokazat će vrijeme.

Linker
30. kolovoz 2024 18:12