FRED DUVAL/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK
SLAVI 71. ROĐENDAN

Svi su oduševljeni fotografijom Piercea Brosnana iz mladosti

Keely Shaye Brosnan, supruga slavnog glumca, mnogima i dalje omiljenog Jamesa Bonda, oduševila je obožavateljice objavom njegove stare fotografije.

Keely Shaye Brosnan, supruga slavnog glumca, mnogima i dalje omiljenog Jamesa Bonda, oduševila je obožavateljice objavom njegove stare fotografije.

Najpoznatiji po svojoj ulozi Jamesa Bonda, popularni Pierce Brosnan slavi 71. rođendan, a tom prigodom njegova supruga Keely Shaye Brosnan objavila je njegovu fotografiju iz mladosti uz koju je napisala: ‘‘Sretan rođendan, ljubavi mog života! Ti si moja stijena, moje sidro, moje sve... I volim te beskrajno".

Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine, a njihova veza ubrzo je postala javna. Pierce je tada bio udovac, njegova prva supruga Cassandra Harris preminula je 1991. godine od raka jajnika. Keely je pružila veliku podršku Pierceu tijekom tog teškog perioda, a njihova veza s vremenom je prerasla u veliku ljubav. Par se vjenčao 4. kolovoza 2001. godine u Irskoj, uz prisustvo obitelji i bliskih prijatelja te imaju dva sina - Dylana Thomasa Brosnana, rođenog 1997. godine i Parisa Becketta Brosnana, rođenog 2001. godine. Dylan i Paris odrasli su u okruženju koje ih je poticalo na kreativnost i umjetnički izražaj pa je tako Dylan danas model i glazbenik, dok je Paris također model i filmaš. S prvom suprugom Cassandrom, Brosnan ima troje djece - kćer Charlotte i dva sina - Christophera i Seana.

image

Pierce Brosnan sa sinovima - Parisom i Dylanom

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Pierceov i Keelyn brak često je u fokusu medija, ali par je poznat po tome što drži svoj privatni život daleko od skandala. Javnost ih doživljava kao jedan od najstabilnijih parova u Hollywoodu, a njihova međusobna podrška i ljubav često su tema njegovih intervjua. "Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao živjeti. Kada me pogleda, sav zadrhtim. Da sam tražio milijun godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je Keely", izjavio je glumac jednom prilikom.

image

Pierce i Keely Shaye Brosnan Met Gala 2023.

DNPHOTOGRAPHY/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
25. lipanj 2024 23:24