Joe Joans

 DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Nije išlo

Pukla ljubav! Slavni glazbenik razveo se prošle godine, a sada i prekinuo novu vezu s manekenkom

Romansa s američkom glumicom, pjevačicom i bivšom misicom Stormi Bree, završila je zbog njegovih poslovnih obaveza prije nego što se mogla rasplamsati u nešto više.

Romansa s američkom glumicom, pjevačicom i bivšom misicom Stormi Bree, završila je zbog njegovih poslovnih obaveza prije nego što se mogla rasplamsati u nešto više.

Romansa američkog glazbenika Joea Jonasa i Stormi Bree, američke glumice, pjevačice i bivše američke Miss Teen, završena je prije nego što se stigla rasplamsati. Sudeći po šturim objavama na društvenim mrežama, presudila im je - njegova prezauzetost. "Joe ima vrlo gust raspored, fokusiran je na svoju djecu i karijeru, tako da mu je ljubavni život za sada u drugom planu", izjavio je za US Weekly izvor blizak bivšem suprugu engleske glumice i zvijezde serije "Game of Thrones", Sophie Turner. Čini se da član pop grupe Jonas Brothers za razliku od bivše s kojom ima uskoro četverogodišnju kćer Willu i dvogodišnju Delphine, nije emotivno spreman za novi početak. Nakon što ju je Jonas u rujnu 2023. šokirao podnijevši zahtjev za razvod braka, 28-godišnja glumica je u sretnoj vezi s godinu dana starijim britanskim aristokratom Peregrineom "Perryjem" Pearsonom, čije se bogatstvo procjenjuje na 270 milijuna funta. Prvi put su viđeni u romantičnoj šetnji Londonom u siječnju ove godine, a potkraj istog mjeseca, glumica je na svom Instagram profilu potvrdila nagađanja o svojoj novoj vezi.

Nedugo poslije bivše, 34-godišnji Joe Jonas zaputio se na odmor u Meksiku s godinu dana mlađim modelom. Koliko je poznato, upoznali su se potkraj prošle godine preko zajedničkih prijatelja na dočeku Nove godine. Nedugo nakon što se doznalo da su pjevač i bivša misica postali par, viđeni su na skijanju u Aspenu te na putovanju u Australiju gdje je on nastupao s braćom. Istog dana kad je Joe na Instagramu objavio fotografiju s braćom na brodu u sidnejskoj luci, i Stormi se javila svojim pratiteljima na društvenim mrežama s istog mjesta. Susreti s pjevačem u međuvremenu su se prorijedili, a Stormi je 29. svibnja objavila video vodopada uz opuštajuću glazbenu pozadinu.

"Htjela sam vam darovati mali predah ako ste pod stresom ili tužni ili samo trebate duboko udahnuti i resetirati se. Ovo je jedno od mojih omiljenih mjesta. Sjetite se tko god bili, da ste voljeni i nadam se da imate prekrasan dan i da ste ljubazni prema sebi", napisala je u opisu objave ne spominjući Joea Jonasa. Njen bivši oglasio se prošlog vikenda iz Crne Gore. U subotu, 1. lipnja, pjevač je svoju fotografiju ispred kamene zgrade sa zelenim škurama ispisao pitanje: "Što gledam?" Što god privuklo njegovu pozornost, čini se da Stormi Bree nije bila uz njega.

Linker
01. srpanj 2024 11:12