Obitelj Baldwin 2021. na premijeri crtića ‘Mali šef‘
 

 ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK
REALITY SHOW

Kako izgleda život sa sedmero djece? Obitelj Baldwin uskoro otvara vrata svog doma

Iduće godine započinje show "Baldwinovi", koji će otkriti kako izgleda život deveteročlane obitelji, no objavljeni teaser je zasjenila odluka da će se glumcu suditi zbog ubojstva iz nehaja.

Iduće godine započinje show "Baldwinovi", koji će otkriti kako izgleda život deveteročlane obitelji, no objavljeni teaser je zasjenila odluka da će se glumcu suditi zbog ubojstva iz nehaja.

Velika obitelj američkog glumca i redatelja Aleca Baldwina i njegove supruge Hilarije dugo intrigira javnost. Podizati sedmero male djece velik je izazov o kojem su, s vremenom na vrijeme, ponešto otkrili medijima i na društvenim mrežama, no nitko nije znao kako izgleda njihova svakodnevica. Sada će se i to napokon otkriti jer je par odlučio pustiti kamere u svoj dom u New Yorku i najavio da će se reality show "Baldwinovi" prikazivati iduće godine na TLC-ju.

Nedavno objavljen teaser na Instagramu počinje riječima 40-godišnje Hilarije Baldwin: "Moram nešto objaviti" na što njezin suprug tobože uplašeno kaže: "Oh, ne", ciljajući na to da bi mogla objaviti novu trudnoću... Instruktorica joge umirila je muža riječima: "Ne, definitivno ne! Gotovi smo s djecom." Tek tada 66-godišnji glumac otkriva o čemu je riječ: "Pozivamo vas u naš dom da iskusite uspone i padove, dobro, loše, divlje i ludo. Dom je mjesto gdje najviše volimo biti", objavio je redatelj.

image
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Teaser otkriva njihove klince kako razigrano trče po kući i poziraju sa svojim roditeljima za obiteljsku fotografiju. Jedina članica brojne obitelji koja u tom trenutku nije jurila uokolo bila je Ilaria Catalina, preslatka beba kojoj je tek 19 mjeseci. Srednjoj kćeri bračnog para, Mariji Luciji sada su tri godine, dok je njihova najstarija djevojčica, Carmen Gabriela napunila deset godina. Alec i Hilaria Baldwin još imaju četiri sina: trogodišnjeg Eduarda Lucasa (njegovu trogodišnju sestru Mariju Luciju rodila je surogat majka), petogodišnjeg Romea Alejandra, sedmogodišnjeg Leonarda Angela i osmogodišnjeg Rafaela Thomasa. Bit će to zanimljiv show, vidjeti kako glumac i njegova supruga uspjevaju sa sedmero djece. Isječak završava okupljanjem obitelji na velikoj sofi u dnevnom boravku i uzvikom iz svih grla: "Mi smo Baldwinovi!". Odjavu je preuzeo Alec Baldwin: "Stižemo na TLC. Neka nam Bog svima pomogne!", završio je u šali.

image

Trenutak nježnosti 2019., na US Openu

LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK

Ipak, najava reality showa "Baldwinovi" nije imala baš dobar tajming, jer je stigla nedugo nakon što je u Novom Meksiku odlučeno da Alec Baldwin mora na suđenje jer je nesretnim spletom okolnosti, na probnom snimanju scene s revolverom, ustrijelio Halyne Hutchins i ranio redatelja filma Joela Souzu, javlja BBC. Glumac koji je ujedno glavni producent westerna "Rust" i tumači naslovnu ulogu bivšeg revolveraša Harlanda Rusta, nije znao da je antikni colt napunjen pravim mecima. Za ispravnost oružja i kontrolu kakvo se streljivo koristi na setu, bila je zadužena 26-godišnja oružarka Hannah Gutierrez-Reed. Djevojka je proljetos osuđena na 18 mjeseci zatvora zbog sigurnosnih propusta, a na istu kaznu mogao bi biti osuđen i Alec Baldwin, proglasi li ga porota krivim.

Kako se bračni par osjeća iščekujući 10. srpanj koji bi štošta mogao promijeniti u njihovom životu, otkriva izvor za magazin People: "To je stresno za Hilariju. Za njih oboje je frustrirajuće što je Alec ponovno optužen".

Čini se da je veći dio reality showa već snimljen. No, ako će Alec Baldwin zbog ubojstva iz nehaja morati u zatvor, cijeli reality show također bi se mogao naći pod upitnikom.

Linker
26. lipanj 2024 12:41