Dočekali su kraj braka sudskom odlukom u Los Angelesu

 ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK
Gotovo je

Jason Momoa i Lisa Bonet: Zašto je završila nekad prelijepa ljubavna priča?

Prema sudskim dokumentima, par već godinama živi odvojeno, a dijele skrbništvo nad kćeri i sinom.

Prema sudskim dokumentima, par već godinama živi odvojeno, a dijele skrbništvo nad kćeri i sinom.

Američki glumac Jason Momoa i Lisa Bonet, nekadašnja zvijezda sitcoma "The Cosby Show", i službeno su rastavljeni. Na sudu u Los Angelesu njihov brak okončan je početkom ovog tjedna sporazumno, bez, čini se, spornih situacija. Postigli su sporazum o podjeli zajedničke imovine i dogovorili se da će dijeliti skrbništvo nad 16-godišnjom kćeri Lolom Iolani i 15-godišnjim sinom Nakoa-Wolfom. Dio američkih medija objavio je još početkom ove godine da je taj brak formalno okončan, no čini se da se to dogodilo u ponedjeljak, 8. srpnja ove godine, javlja AP.

Mnoge je prije dvije godine šokirala objava da se 44-godišnji Momoa i 56-godišnja Lilakoi Moon, kako glasi pravo ime Lise Bonet, rastaju i kada su izbjegli pojasniti što ih je, konkretno, razdvojilo. "Jason je usredotočen na svoju karijeru i želi raditi. Dočekao je uspjeh i to ga pokreće i ispunjava. Lisa želi ostati u LA-u i nije zainteresirana za odlazak s njim na snimanja. To se ne uklapa u njezin stil života... Udaljili su se i žele različite stvari," rekao je dobro upućeni izvor za E!Online.

Glumac koji se proslavio ulogom Khala Droge u serijalu "Igra prijestolja" i zvijezda akcijskog filma "Najbrži i najžešći" vjenčali su se 2017., na intimnoj ceremoniji u Kaliforniji, a upoznali su se 2005., u losangeleškom jazz klubu. Njemu je to bio prvi, a njoj drugi brak. Lisa je, naime, prije bila udana za rock zvijezdu Lennyja Kravitza s kojim ima danas odraslu kćer, holivudsku glumicu i redateljicu, glumicu Zoë Kravitz.

image

Jason Momoa 2018. s majkom Coni, djecom Nakoa-Wolfom i Lolom Iolani te Lisom Bonet

RICHARD SHOTWELL/SHUTTERSTOCK

Zvijezda filmova "Aquaman" u međuvremenu je, u emotivnom životu, krenuo dalje. Ovog proljeća potvrdio je kako je u vezi s 32-godišnjom portorikanskom glumicom Adrijom Arjonom. Nedavno se, ponukan doživljajima sa snimanja svog putopisnog motorističkog dokumentarca "On the Roam", pohvalio za Entertainment Tonight da i se njegovoj novoj odabranici sviđa vožnja na dva kotača.
"Moja dama se voli voziti. Ima li boljeg izgovora za još više zagrljaja?", zaključio je Jason Momoa.

Linker
03. rujan 2024 09:01