BACKGRID/PROFIMEDIA
Ležerna šetnja

Gisele i njen jiu-jitsu trener treći put u nekoliko mjeseci pobjegli u raj na zemlji

‘Gisele obožava i vjeruje Joaquimu, provode mnogo vremena zajedno, ali vjerujem da to nije klasični romantični scenarij‘, kaže upućeni izvor.

‘Gisele obožava i vjeruje Joaquimu, provode mnogo vremena zajedno, ali vjerujem da to nije klasični romantični scenarij‘, kaže upućeni izvor.

Gisele Bündchen se vratila na svoju omiljenu destinaciju - u Kostariku. Gotovo mjesec dana nakon što je posjetila rodni Brazil gdje je sudjelovala u karnevalskim svečanostima, 42-godišnja manekenka odletjela je u zemlju u kojoj ima kuću za odmor. I ovog puta društvo joj pravi jiu-jitsu trener Joaquim Valente. Posljednji put par je viđen u siječnju baš u toj zemlji, kada su zajedno trčali.

Sada su Bündchen i Valente šetali zajedno ulicama, dok su sa zanimanjem razgledavali bujnu vegetaciju oko ulice. S njima su u šetnji bila i dva velika psa te još jedan mladić. Ležerno odjeveni u kratke kombinacije, oboje su imali japanke na nogama. Giselle je na sebi imala kupaći kostim, a kratki pareo zavezala je kao suknju. Njen trener je nosio sportske hlače i jednostavni plavi t-shirt.

image

Gisele Bundchen i Joaquim Valente

BACKGRID/PROFIMEDIA

Ovo je treći put da je par otputovao u Kostariku u posljednja četiri mjeseca, što je opet potaknulo pitanja u vezi njihova odnosa. Bündchen je upoznala Valentea te njegova dva brata, Pedra i Guija, kad je dovela sina Benjamina (13) u njihovu akademiju borilačkih vještina koju vode u Miamiju. U studenom je dala intervju za Dust magazin u kojem je spomenula zašto je odlučila sina upisati na taj sport. "Imam prijatelja koji mi je rekao za braću Valente i njihovu školu borilačkih vještina. Htjela sam usmjeriti svog sina u pravom smjeru, a mislila sam da će ga ovo interesirati", kazala je Giselle u intervjuu koji je objavljen na stranci škole.

Bündchen je prvi put viđena s učiteljem jiu-jitsua u studenom prošle godine, kada je par posjetio Provinciu de Puntarenas smještenu na obali Kostarike, a bilo je to dva tjedna nakon finalizacije razvoda s Tomom Bradyjem. S njima su bila i Gisellina djeca, sin Ben i kći Vivian Lake (10), ali i drugi ljudi uključujući još jednog dječjeg učitelja.

image

Par je treći put u Costa Rici u posljednja četiri mjeseca

BACKGRID/PROFIMEDIA

U to vrijeme izvor je negirao da trener i model hodaju. "On i njegova dva brata su učitelji borilačkih vještina njenoj djeci. Ne hodaju", tvrdio je izvor nakon što su u siječnju otputovali u Kostariku. Izvor je rekao da Bündchen i Valente imaju jaku vezu, ali ne žure sa stavljanjem romantične oznake na svoj odnos. "Gisele obožava i vjeruje Joaquimu i provodi mnogo vremena s njim, ali mislim da to nije tradicionalni scenarij hodanja. Imaju dubok i osoban odnos, on je učitelj njenoj djeci. Hoće li ikada postati više od toga, ne zna se", kazao je izvor u siječnju.

Linker
01. svibanj 2024 21:32