MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Traje potraga

Nestala zvijezda serije 'Glee'! Glumica sa sinom otišla na izlet brodom, maleni pronađen sam

Naya Rivera nestala je na jezeru u Južnoj Kaliforniji, gdje je s četverogodišnjim sinom otišla na kupanje.

Glumica Naya Rivera nestala je na jezeru u Južnoj Kaliforniji, njezin četverogodišnji sin pronađen je sam na brodu kojim su se otisnuli na kupanje. Policija pretražuje područje i smatra da se zvijezda serije Glee utopila. Tijekom noć je potraga za njom obustavljena, a nastavlja se u četvrtak. Policajcima je njezin sin ispričao da je mama skočila u vodu i više se nije vratila.

Traje potraga za glumicom, njezin sin pronađen je sam na brodu koji je unajmila

Iz Ventura County Sheriff’s Departmenta objavljeno je da je glumica unajmila brod za odlazak na jezero Piru u srijedu oko 13 sati. Četiri sata kasnije drugi brod zatekao je njezinog sina kako sam spava na brodu te su odmah pozvali pomoć, a za glumicom je krenula potraga koja uključuje ronioce, helikopter i dronove.

EXCLUSIVE: Search underway to find Naya Rivera who went missing today on Lake Piru after renting a pontoon boat, her toddler son was found alive and alone on the boat.  Naya's G-Wagon was found in the parking lot near the boat rental company, and her purse was inside.
08 Jul 2020,Image: 541411519, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: RMG News / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
RMG News / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema nekim informacijama, na brodu je pronađena njezina jakna. Dječak je u trenutku kad ga je policija pronašla spavao te su ga odmah po nalasku odveli na sigurno, kod obitelji. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu Naya je objavila upravo fotografiju sa sinom. Prije dvije godine razvela se od njegovog oca Ryana Dorseya te je otad dječak živio samo s njom.

Čitajte i:

Glumica koju su svi voljeli zapravo je zlostavljačica iz pakla: 'Govorila je da je kraljica seta'

5 godina nakon životne tragedije osmijeh joj je ponovno na licu

Glumica otkrila da se na pragu tridesete suočila s teškom dijagnozom te se izliječila prehranom

Linker
10. travanj 2024 23:23