Getty Images
Tragedija

Naya Rivera preminula je u dobi od 33 godine. Njezino tijelo pronađeno u jezeru nakon pet dana potrage

Potraga za nestalom glumicom Nayom Riverom trajala je pet dana. Kalifornijska policija danas je obitelji, a potom i javnosti potvrdila crne slutnje - u jezeru Piru pronašli su beživotno tijelo mlade žene i majke.

Glumica Naya Rivera preminula je u dobi od 33 godine. Potvrđene su najcrnje slutnje, one da se u jezeru Piru u Kaliforniji utopila mlada žena za kojom već danima tragaju vlasti, ali i obitelj te prijatelji. Za njom tragaju od sredine prošlog tjedna, u srijedu je nestala na jezeru dok ju je četverogodišnji sin čekao na brodu.

Pet dana trajala je potraga, a u jednom trenutku činilo se da glumicu možda neće uspjeti nikada pronaći. Ipak, tijekom dana je stigla vijest da je kalifornijska policija pronašla tijelo u jezeru Piru. Nisu željeli potvrditi da se zaista radi o Nayi Riveri, a na konferenciji za medije policajci su dodali da to nisu željeli učiniti prije nego što o tragičnoj vijesti bude obaviještena njezina obitelj.

PIRU, CALIFORNIA - JULY 09:  Boats are docked and one is roped off with police tape (upper right) at Lake Piru, where actress Naya Rivera was reported missing Wednesday, on July 9, 2020 in Piru, California.  According to the Ventura County Sheriff’s Department this is believed to the boat that was rented by Rivera. Rivera, known for her role in
Getty Images
Danima je trajala potraga na jezeru Piru, gdje su policija, prijatelji i članovi obitelji neumorno tražili Nayu.

Brodom je htjela sa sinom otići na izlet

Naya Rivera je, podsjetimo, na jezero Piru otišla na izlet brodićem koji je ranije iznajmila. Otišla je u društvu četverogodišnjeg sina, no samo se dječak vrati. Njoj se, nakon što je s broda skočila u jezero, izgubio svaki trag. Dječak je policiji rekao da je mama skočila u vodu te se više nije vratila, dok ju je on satima čekao sam na brodu.

GIFFONI VALLE PIANA, ITALY - JULY 24:  (EXCLUSIVE COVERAGE) (EDITORS NOTE: This image has been converted to black and white) Actress Naya Rivera poses for a portrait session at the 2013 Giffoni Film Festival on July 24, 2013 in Giffoni Valle Piana, Italy.  (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Getty Images
Naya Rivera glumom se počela baviti još kao djevojčica, a otad je redala uloge u američkim serijama. Angažmanom u seriji "Glee" osvojila je svijet.

Neutješni članovi obitelji, bivši suprug i kolege Naye Rivere okupili su se oko jezera, danima su se nadali da će je pronaći živu.

33-godišnja glumica karijeru je počela još kao djevojčica, sa svega 4 godine pojavila se u seriji "The Royal Family". Nakon par uloga u američkim serijama, najveći uspjeh imala je kao Santana Lopez u hit seriji "Glee". Gradila je usto i glazbenu karijeru.

Ljubavni život obilježio joj je kolega Ryan Dorsey, za kojeg se udala 2014., a godinu dana kasnije dobili su i sina. Iako brak nije potrajao te su se 2016. godine razveli, Naya i Ryan odgajali su sina složni, a odnos im se posljednjih mjeseci popravio.

Čitajte i:

Strašna priča! Nestaloj glumici i dalje nema traga, bivši suprug slomljen i zabrinut

Nestala zvijezda serije 'Glee'! Glumica sa sinom otišla na izlet brodom, maleni pronađen sam

Linker
25. travanj 2024 12:15