Nives i Goran Ivanišević na koncertu Zorice Kondže
 Bruno Konjevic / Hanza Media
Treći test

Nakon dva negativna testa! Ivanišević ipak pozitivan na koronu

Popisu imena koja su se nakon humanitarnog teniskog turnira Adria Tour u Zadru zarazila koronavirusom, upravo je dodano i ime direktora i našeg poznatog tenisača Gorana Ivaniševića.

Nakon uzastopnih negativnih rezultata testova na koronavirus, Goran Ivanišević upravo je objavio da je ipak pozitivan na tu bolest. Direktor turnira Adria Tour u Zadru i trener prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, Goran Ivanišević novi je oboljeli u nizu.

"Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak", objavio je naš slavni tenisač na svom službenom profilu na Instagramu.

Ivanišević se nalazi u samoizolaciji. Ima lakše simptome bolesti i dobro se osjeća. Tenisač je, logično, bio u kontaktu s Novakom Đokovićem čiji je i trener, te se cijelo vrijeme družio s tenisačima i sudionicima Adria Toura u Zadru.

Finale je otkazano, nakon što je bugarski tenisač Grigor Dimitrov na Instagramu objavio da je pozitivan na koronavirus, nakon toga svi sudionici su testirani. Osim Dimitrova, pozitivne rezultate dobili su i Borna Ćorić kao i srpski tenisač Viktor Troicki, kondicijski trener Novaka Đokovića Marko Paniki te Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Pročitajte i:

Otkrio kako se osjeća: Borna Ćorić zahvalan na podršci u teškim vremenima otkako je pozitivan na koronu

Novak Đoković i njegova supruga Jelena dobili su rezultate testiranja: Oboje su zaraženi koronavirusom

Tenisač pozitivan na koronavirus, oboljela i njegova supruga. Aleksandra odbrojava dane do poroda

Borna Ćorić objavio: 'Nemam simptome, a žao mi je ako sam prouzročio bilo kome problem'

Goran i Nives imaju trenutke za pamćenje: Ništa im ne može ovaj dan pokvariti

Linker
16. travanj 2024 23:36