Nije dobro

Mišo Kovač opet je završio u bolnici: Zbog problema s koronom mora primati kisik!

Nakon što je početkom tjedna bio pozitivan na covid, zbog čega je jedan dan proveo u bolnici, 80-godišnjoj glazbenoj legendi stanje se jučer pogoršalo te je opet morao potražiti liječničku pomoć.

Kako doznajemo od osobe bliske pjevaču i njegovoj obitelji, legendarnom Miši Kovaču skočila je temperatura te ima problema s razinom kisika što je posljedica borbe s koronom.

Situacija navodno nije alarmantna, no u splitskom KBC-u upozoravaju da će oporavak u njegovom slučaju biti dulji zbog komorbiditeta.

O narušenom Mišinom zdravlju pisali smo i jučer, dok se on još sa suprugom Lidijom i kćeri Ivanom liječio u njihovom privremenom boravištu blizu Splita. Naime, osim Miše virusom su se zarazile i obje žene, koje se s koronom za sada dobro nose.

image

Osim legendarnog pjevača, koronom se zarazila i njegova supruga Lidija te kćer Ivana.

SASA BURIC/CROPIX

Po svemu sudeći Mišo će ovoga puta u bolnici ostati dulje nego prije. Podsjetimo, do jučer je u nepuna dva mjeseca triput bio hospitaliziran, a svaki put je razlog bio povišena temperatura i opća slabost zbog čega su mnogi sumnjali da ima koronu.

Međutim, sve do početka tjedna test na virus je bio negativan. Otkako mu je dijagnosticirana korona i stanje mu se pogoršalo, za javnost su nedostupne i njegova supruga i kći Ivana.

Kad je polovinom listopada prvi put završio u splitskoj bolnici, obje su Mišinim obožavateljima poručile da se ne brinu jer je riječ o poteškoćama tipičnima za njegovu životnu dob. Nažalost, čini se da je stanje ipak ozbiljnije.

image

Mate Mišo Kovač nedavno je na poljudskom stadionu snimio spot za novu Hajdukovu himnu sa Sašom Antićem.

SASA BURIC/CROPIX

Čitajte i: Poklon navijačima: Poslušajte novu himnu Hajduka u izvedbi legendarnog Miše i Saše Antića

Osim njegovih vjernih fanova i najbliže obitelji, za Mišin što brži oporavak mole se i svi igrači i navijači Hajduka. Mnogi od njih pozivaju se na njegov stih "Ja ne mogu drugo nego da ga volim", što je i naziv nove nogometne himne koju je Mišo nedavno snimio sa Sašom Antićem.

Linker
17. travanj 2024 04:35