Maja Šuput u svom krevetu
 Instagram / Maja Šuput
#ostajemdoma

Maja Šuput iz kreveta: 'Debljamo se, sva sreća da se i volimo'

Pjevačica Maja Šuput ovih dana vrijeme provodi u zagrebačkom domu gdje krati dane gledajući filmove i učeći talijanski jezik. Njezin suprug Nenad Tatarinov za to vrijeme usavršava se u kuhinji. Za Gloria.hr otkrila je kako krati vrijeme, što je najviše u krizi oko koronavirusa brine, a imala je za sve i važnu poruku.

Pjevačica i poduzetnica Maja Šuput vrijeme provodi u svom domu, pridržavajući se svih preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite. Ostati kod kuće sada je najveća stvar koju možemo napraviti kako se koronavirus ne bi širio velikom brzinom među populacijom. Teško je to palo i hiperaktivnoj Maji, no kad se mora - nema druge.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Svojoj mami sam rekla da ću joj osobno zapečatiti stan.

Pridružila se i Maja kampanji #ostajemdoma pa je iz svog kreveta otkrila što radi i kako provodi vrijeme. "Zaista se nadam da se ljudi koji ne moraju na posao ili u nabavku neće kretati vani. Moramo paziti na sebe kako bi i svi ostali bili zdravi. I mi i naša djeca, a posebno moramo paziti na starije. Svi mi imamo mame, tate, bake, djedove, moramo ih paziti! Ja sam svojoj mami rekla da ću joj osobno zapečatiti stan da ne može izaći vani, ali mojoj mami to niti neće pasti napamet", našalila se Maja i poslala tako važnu poruku.

Ljudima je preporučila da nađu hobi i ispune neke davne želje. Njezin suprug odlučio se tako usavršiti u kuhanju, a ona se posvetila učenju i usavršavanju talijanskog. "Gledamo filmove, čistimo ormare, radimo stvari za koje uvijek kažemo: 'Ma to ćemo kad budemo imali vremena'", dodala je pjevačica.

Ja sam, pak, počela usavršavati talijanski. Talijanski znam, ali ga jako rijetko pričam, treba mi nova mini škola.

U razgovoru za Gloria.hr otkrila je da se tek privikava na cijelu situaciju. "Garderoba, fotografija, muž se bacio na to da postane vrsni kuhar, svaki dan izmišlja što će novo kuhati, to ga baš veseli. Nikad nismo kući i uglavnom se hranimo vani, ovo je potpuno novo iskustvo. Mislim da će do kraja ove izolacije postati zaista nekakav ozbiljan kuhar.Bacila sam se na učenje, a uza sve to, gledamo filmove, uglavnom se debljamo, razmišljamo kako ćemo potrošiti kilograme koji se gomilaju. Jako puno radimo na našem brandu 'Majuška' jer stvari koje su se trebale dogoditi ovog Uskrsa očigledno će biti prolongirane", rekla je Maja.

Radim i na novim pjesmama, ne u studiju, već u razgovoru s autorima, online. U svakom slučaju, radim, nisam besposlena.

Dobili su suprug i ona novo vrijeme da se posvete kvaliteti proizvoda. "Mogu samo reći da nam je to dalo vremena da priredimo mini spektakl pa ćemo jednog dana, kad sve ovo završi, imati mega projekt vani. To nam daje vjetar u leđa. Volimo se, ljubimo se, sva sreća da volim svog muža i da on voli mene jer baš nešto razmišljam kako je to kad možda i ne voliš nekoga s kim moraš biti doma", nasmijala se Maja i zaključila: "Sad ćemo vidjeti hoće li biti više rastava ili vjenčanja nakon ovoga".

Upute se slušaju, kaže, Nenad će iz ovog izaći kao vrsni kuhar, a ona kao poliglot. "Volite se, grlite se, jedni bez drugih zaista ne možemo. I ostanite doma", poentirala je glazbenica.

Linker
16. travanj 2024 10:45