Admir Buljubašić / Hanza Media
Katastrofalne poplave

Lana Jurčević usred potopa krenula na najvažnije joj mjesto, a Veljača otkrila gdje je bila kad je počelo

Poplavljeni automobili, podrumi, kafići, trgovine... Zagreb je svega četiri mjeseca nakon katastrofalnog potresa pogođen i užasnim poplavama. Lana Jurčević pohitala je usred noći u prostorije svoje tvrtke, a Jelena Veljača jedva se domogla stana nakon izlaska s prijateljicom.

Snažno nevrijeme pogodilo je sinoć Zagreb, brojni automobili ostali su pod vodom, poplavljeni su podrumi obiteljskih kuća, trgovina, kafića... Cijele noći dežurne službe grada bile su na terenu, vatrogasci su odradili više od stotinu intervencija, tijekom cijele noći su bile zauzete sve linije, ljudi su željeli prijaviti štetu na svojim objektima i pokušati spasiti što se spasiti da.

Poduzetnica i glazbenica pohitala je u prostorije svog branda La Piel kako bi vidjela je li i kolika je šteta nastala uslijed poplava.

Glazbenica Lana Jurčević oglasila se tijekom nevremena koje je potpuno poplavilo njezin balkon.

Glazbenica Lana Jurčević također se oglasila tijekom nevremena koje je potpuno poplavilo njezin balkon. Ono što ju je, jasno, puno više zabrinulo bilo je skladište njezine tvrtke. "Ne znam što se događa. Prvo potres, sad poplave. Jadni ljudi, jadni dućani u centru grada... Mi sad idemo u naš prostor gdje su sve kutije, proizvodi, skladište... Sve živo", rekla je Jurčević dok se vozila prema prostorima La Piela.

Jelenu Veljaču je, pak, nevrijeme uhvatilo dok je bila u izlasku s prijateljicom. Štikle su prekrile vrećicama i snašle se tako na putu prema kući. "Bile smo vani jučer. It' ok, i gore smo izbore preživjele", našalila se Jelena koja je u izlasku bila s producenticom Ivom Grahor.

Čitajte i:

Edo Maajka: 'Došao sam do nevjerojatnih spoznaja o sebi, a od potresa se još oporavljam'

Ivana Paradžiković o agoniji kojoj je došao kraj: 'Napokon doma, vrijeme je da pustim korijene'

Nataša Janjić Medančić: 'Strašni su neizvjesnost i nemir koje osjetiš jer se ne možeš vratiti u svoj dom'

Linker
20. travanj 2024 09:09