Miljenik desnice zastranio

Kontroverzni francuski političar: Oženjen je, ima odraslu djecu, a čeka dijete s 28-godišnjom ljubavnicom

Francuski magazin Closer otkrio je nove detalje njihove veze u članku pod naslovom: ‘Eric Zemmour će postati tata 2022.‘

Oženjena francuska predsjednička nada - Eric Zemmour (63) ponovno je snimljen sa svojom pomoćnicom nakon otkrića da ona čeka njegovo dijete, piše Daily Mail. Naime, ekstremni desničar francuske političke scene posjetio je Marseille sa Sarah Knafo (28) tijekom vikenda, gdje je ona ponosno pokazala svoj trudnički trbuščić.

Podsjetimo, francuski magazin Closer otkrio je detalje njihove veze nakon što je njegov zahtjev za zaštitu privatnosti odbačen sa suda. Naslov kojim je donio ekskluzivu koju je miljenik desnice želio sakriti, pa makar i sudskim putem, glasi: 'Eric Zemmour će postati tata 2022.'

image

Eric Zemmour

LAURENT COUST/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zemmour i Knafo žalili su se na 'zadiranje u privatnost' zbog članka u časopisu, ali su pariški suci presudili drugačije.

Par je ovo izrazito visokog profila u Francuskoj, a prvi puta su fotografirani tijekom kasnog ljeta u intimnim klinču dok plivaju (ili pokušavaju plivati) u moru.

Closer se i u prošlom broju bavio Zammourom, pa je tako objavio njegovu fotografiju sa suprugom Mylene Chichportich, odvjetnicom kojom se oženio 1982. godine. Za neupućene, par ima troje odrasle djece, a novinari su tvrdili da je u interesu javnosti saznati za njegovu aferu s gospođicom Knafo.

Osim na privatnom, uskoro će krenuti i u političku borbu. Naime, sljedeće će se godine Zemmour suočiti sa sadašnjim francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom kojem će morati oteti vlast ako želi njegovu političku stolicu.

Tijekom subotnjeg posjeta Marseilleu ljubazno je reagirao kada mu je prolaznik napravio uvredljivu gestu što su kritičari shvatili kao znak da se njegova kampanja počela raspadati.

No, Zemmour, kako izgleda, još uvijek ima dobre rezultate. Bivšem novinaru magazina koji je postao TV stručnjak ovog je mjeseca u Parizu suđeno za 'suučesništvo u izazivanju rasne mržnje i rasne uvrede' nakon što je djecu migrante nazvao 'lopovima, silovateljima i ubojicama'.

Izvor blizak Zemmouru, koji je tražio da ostane neimenovan, rekao je za AFP da je gesta u Marseilleu bila 'instinktivna' akcija za koju je on preuzeo punu odgovornost.

"Rekao nam je: 'Bio sam uvrijeđen, pokazao mi je prst pa sam odgovorio'", rekao je izvor.

Zemmour još uvijek nije službeno izjavio da se kandidira na izborima 2022., ali intenzivna kampanja nije ostavila sumnje u njegove namjere, a neke su ankete pokazale da bi mogao proći u drugi krug protiv predsjednika Emmanuela Macrona.

Linker
19. travanj 2024 10:28