Sve je zapisano 'crno na bijelo'

Kako li je znao!? Glorijin suradnik predvidio epidemiju još prije tri mjeseca, otkrio i što nas čeka

Zasigurno i među našim čitateljicama i čitateljima postoje oni koji ne vjeruju u proročanstva i astrologiju, no naše posebno izdanje "Horoskop za 2020." koje smo izdali i tradicionalno darovali našim čitateljima u siječnju - dalo nam je misliti...

Zasigurno i među našim čitateljicama i čitateljima postoje oni koji ne vjeruju u proročanstva i astrologiju, no naše posebno izdanje "Horoskop za 2020." koje smo izdali i tradicionalno darovali našim čitateljima u siječnju - dalo nam je misliti...

Naime, u tekstu našeg suradnika koji se dugi niz godina bavi numerologijom "crno na bijelo" je već prije tri mjeseca pisalo kako će nas ovog proljeća zadesiti epidemija.

I dok je njegova prva rečenica na tu temu poticala paniku, druga nas je ipak malo smirila zbog tvrdnje da će se zahvaljujući stručnosti naših liječnika sve uspjeti obuzdati.

Ipak, kako ne bismo prepričavali što je napisao i možda krivo interpretirali njegove riječi, donosimo vam njegovu numerološku sliku za ovu godinu u cjelosti, baš kako smo objavili u našem godišnjem horoskopu ovog siječnja.

Hrvatska u 2020.

Ova je godina u životnom kodu nule pa će se sve životne akcije odigravati po principu “sve ili ništa” te se iz očekivanih prelazi na one na koje nitko nije računao da se mogu dogoditi. Znakovite su teške borbe vladajućih struktura s oprečnim mišljenjima i stavovima. Nazire se izniman pritisak EU-a u smjeru konkretnih realizacija reformi te revizija postojećih stanja raznih institucija, kao što su uprava, pravosuđe, mirovinski sustav i školstvo.

O migrantskom valu

Zahvatit će nas veliki imigrantski val zbog kojeg će doći gotovo do zatvaranja granica, a zbog izjava, nespretnih postupanja i pritisaka političkih lidera zemalja u okruženju Hrvatska će država podvući crtu i revidirati svoj status u odnosu na njih.

Unatoč sveopćoj apatiji, izdižu se nova konkretna kretanja u gospodarstvu, odnosno investicijama. Za to će biti zaslužni pojedini privrednici, olakšavajući te procese osobnim poznanstvima i renomeom kod investitora. Moguć je oporavak brodogradnje. Sredinom godine Hrvatska postaje važan čimbenik stabilnosti, kao svojevrsna tampon zona vanjskih pritisaka na EU.

O političkoj situaciji

U političkom smislu dolazi do nacionalnog konsenzusa naizgled nespojivih političkih opcija. Nužno je odbaciti negativnu prošlost. Tome će prethoditi savjetovanje s globalnim svjetskim institucijama koje će davati jasne znakove i smjerove kada, kako i kuda Hrvatska treba ići i što treba promijeniti. Usvajajući sve procese, Hrvatska ima izglede stabilizirati se u relativno kratkom vremenu. Sve pozitivne promjene dovest će i do povratka ljudi koji su otišli raditi izvan države.

I šećer na kraju...

Kraj godine u znaku je svjesnosti i akcija širokih razmjera vezanih uz zaštitu okoliša.

Poseban je naglasak i na zdravstvu, resoru koji će prolaziti kroz jednu od najtežih situacija zbog epidemije većih razmjera tijekom proljeća. Međutim, zahvaljujući sposobnosti i stručnosti liječnika sve će se uspjeti obuzdati.

Uz dosta padova i uspona ipak ćemo zadržati dobar i pozitivan smjer kretanja pa ćemo godinu završiti s naglašenom vjerom u bolje sutra. Nužno je da budemo zahvalni za dobivene prilike jer ćemo, kad uskoro dođe do problema u okolnim državama, biti pozitivan primjer i od pomoći drugima.

Linker
27. travanj 2024 00:05