Vedran Peteh / Cropix
Gloria Osobno

Ivanka Mazurkijević: 'Bit će zanimljivo kad Mrle počne djeci postavljati granice kao ozbiljan roditelj'

Bilo je veselo, poučno i inspirativno na četvrtom Gloria osobno panelu, kojeg je magazin Gloria organizirao u Rijeci. Na predivnoj Trsatskoj gradini ugostili smo tri poduzetne i inspirativne dame s Kvarnera.

Razgovori pod zajedničkom temom "Ljepota, zdravlje, zadovoljstvo" ujedinili su glazbenicu Ivanku Mazurkijević (48), poduzetnicu i humanitarku Katicu Hauptfeld (67) i TV voditeljicu Anu Radišić (32) u novom Gloria osobno panelu, koji se ovog puta održao u Rijeci. I ovog je puta naša moderatorica Barbara Kolar (50) izvukla najbolje savjete od gošći Gloria osobno panela.

Tako se Ivanka Mazurkijević otvorila po pitanju roditeljstva. Pjevačica i umjetnica ima kći Evu s kolegom glazbenikom Damirom Martinovićem Mrletom, a tu je i Mrletova starija kćer Roža.

Tri poznate dame govore o ljepoti, što čine za svoje zdravlje i koliko im je važno osobno zadovoljstvo

Kreativna Ivanka, poznata po svom živopisnom i alternativnom odjevnom stilu otkrila je kako obje djevojčice svojim odijevanjem pokazuju kontrast od njih kao roditelja.

"Naša Eva i Roža, koja je Mrletova, mislim da se trude biti drugačije od nas. Moram priznati, Eva je jako klasična modno, od malena, nikad si nije nalakirala nokte. Privlače je bijela i crna, boja, mislim voli i rozu. Ali kako to sve nosi jako je klasično. I to paše njenom tipu. Ja kao majka bila bih grozna da joj kupujem pelerine koje ja nosim i da je guram u svoj fah...", opisala je Ivanka.

Poduzetnica o ljepoti: 'Smatram da nije cijena bitna, godinama koristim kremu koja je vrlo jeftina'

Mudrost koja dođe s godinama

Dodala je kako je jako ponosna što ne nameće kćeri odjeću kakvu ona voli i nosi. Ivanka je poznata kao ljubiteljica buvljaka i second hand odjeće, a poznato je i da tata Mrle ima 'oko' za jarke boje, pogotovo kada nastupa s bendom Let 3 - u kojem si on i kolege zaista daju oduška u maštovitim kreacijama.

'Ne guram je u svoju odjeću. Drugačije su od nas, i to nam se sviđa i to je logično', kazala je Ivanka.

VEDRAN PETEH / CROPIX
Moderatorica Gloria osobno panela s tri gošće u Rijeci Ivankom Mazurkijević, Katicom Hauptfeld i Anom Radišić.

Ivanka se našalila da je ta mudrost davanja slobode djetetu vjerojatno došla s godinama, jer je kako kaže "imala vremena i nešto pročitati".

"Ne guram je u svoju odjeću. Drugačije su od nas, i to nam se sviđa i to je logično. Uvijek roditelju, pogotovo u pubertetu ... moraš mu ići u kontru", kazala je Mazurkijević spomenuvši kako je njihova devetogodišnja kći Eva, koju su ovog proljeća pokazali u zajedničkom video spotu sada već u pretpubertetu.

"Pokušavam to izvesti koliko god je delikatno, nismo mi neki primjer. Mislim da se ja fino ponašam, ali tata ima videa i videa, koji stvarno ne govore u prilog ozbiljnom roditelju koji postavlja granice svom djetetu. Bit će zanimljivo kad on počne davati njima neke granice...", našalila se Ivanka na račun Mrleta koji je poznat po svom osebujnom stilu i nekoliko video ličnosti koje je stvorio i koje redovito uprizoruje na društvenim mrežama.

O čemu se još raspravljalo, s čime su se panelistice složile, a gdje su se razišle u mišljenjima - pogledajte u našim preostalim člancima i videima.

Naše gošće rashladile su se Avène proizvodima za rashlađivanje kože i njegu lica, a Hrvatska pošta dostavila je sandučić u koji su ubacile svoje dojmove s riječkog izdanja Glorije osobno.
VEDRAN PETEH / CROPIX

Uz mnogo smijeha naše gošće su se tog toplog dana, na kvarnerskom suncu osvježile zahvaljujući našim vjernim partnerima - Dolcela, Hrvatska pošta i Avène. Oni su se pobrinuli da se naše gošće i voditeljica osvježe istaknutim proizvodima za njegu kože i rashlađivanje, da se zaslade slatkim zalogajima i da nam pošalju svoje dojmove s ovog ekskluzivnog druženja.

VEDRAN PETEH / CROPIX
Podravka se pobrinula za slatke Dolcela zalogaje, a naš magazin za poštenu dozu ekskluzive iz "tvornice" najčitajnijeg ženskog magazina na našem tržištu.

POGLEDAJTE I:

GLORIA OSOBNO ZAGREB NA TEMU "SASTATI SE ILI RASTATI"

GLORIA OSOBNO powered by NATUZZI SHOWROOM ZAGREB & AVENE NA TEMU "BAKE U TOP FORMI"

GLORIA OSOBNO SPLIT NA TEMU "FAMILIJA"

I ostale zanimljive teme, anegdote i savjete naših gošći pratite na našem portalu.

IZ NAŠE RUBRIKE GLORIA OSOBNO ČITAJTE:

Ljubav je to: 'Meni su 34, njoj 55, svaki dan mi je sve ljepša, a ja sam njoj radost kojoj se nije nadala'

Kad ljepota prođe: Umorna si od davanja sebe, zaboravila si kako izgleda da tebi netko ugodi

Zabava ne prestaje s godinama: Samo treba osluhnuti poriv slobode i raskinuti čvor predrasuda

Ljubavni život samohrane mame: 'To je priča o svakoj ženi na ovom Balkanu'

Poznate dame o temelju za dobar brak i na što trebamo posebno obratiti pažnju kada biramo partnera

Nina Violić prisjetila razvoda od bivšeg supruga: 'Najviše me grižnja savjeti 'prala' prema njoj'

Linker
18. travanj 2024 23:04