24kitchen
Kuhajmo zajedno

Iskoristite jedinstvenu priliku: 'Osvojite' vrhunskog chefa Davida Skoku samo za sebe!

Televizijska kuća 24kitchen organizira jedinstveni nagradni natječaj na Instagramu, a odlična vijest je da sudjelovati možemo baš svi, jer je nagrada, kako to danas volimo reći - brutalna!

Iako je zbog pandemije koronavirusa morao zatvoriti svoj restoran Batelina u Banjolama kod Pule, kulinarska TV zvijezda David Skoko (44) nije otišla na prinudni godišnji odmor.

Baš naprotiv, ne miruje, pa je tako osmislio kreativan i jedinstven projekt. U režiji TV kanala 24kitchen i Glorije, chef Skoko je samo za naše čitateljice i gledatelje njegov kulinarskog showa uoči uskrsnih blagdana pripremio nesvakidašnje gastronomsko iznenađenje.

Što biste rekli da vam kažemo kako bi chef David Skoko rado odvojio svoje vrijeme, kuhao zajedno s vama i otkrio vam neke svoje trikove?

24kitchen
Ovakve prilike se ne propuštaju!

Upravo je u tome tajna njegova iznenađenja!

"Kako ono dobijem da se tjestenina ne lijepi?", "Koja je ono razlika između rare, medium i well done pečenog steaka" ili "Zašto mi se riba uvijek raspadne u pečenju?" - kooonačno možete dobiti odgovore na sva svoja pitanja i to od vrhunskog cheva Davida Skoke.

Kako ga 'osvojiti'

Zaigrajte nagradni natječaj 24Kitchena i osvojite "jedan na jedan" online dejt s našim poznatim kuharom!

Svi oni koji bi voljeli kuhati s našim proslavljenim chefom trebaju učiniti sljedeće:

  • fotografirati svoj uskrsni stol;
  • podijeliti tu fotografiju na vlastitom profilu na Instagramu;
  • i označiti @24kitchenhr

Ona ili onaj tko zadivi stručni žiri svojom fotografijom osvaja privatan online sat kuhanja s Davidom Skokom!

Pogledajte i naš ekskluzivni intervju: VIDEO | David Skoko otkrio nam je omiljeni uskrsni recept, tajnu sretnog braka i vrhunski projekt

Linker
14. travanj 2024 22:05