Stjepan Hauser u pulskoj Areni
 Press
Veličanstveno

Hauser opet iznenađuje: Najavio svoj solo koncert 'Alone Together' u praznoj Areni

Naš poznati glazbenik najavio je jedinstveni događaj, njegov solo koncert iz prazne pulske Arene, najavljen za ponedjeljak, 27. travnja u 19 sati, koji će biti prenesen uživo na njegovom YouTube kanalu.

Violončelist Stjepan Hauser s ponosom najavljuje poseban nastup u praznoj pulskoj Areni! No ipak, na ovom nastupu očekujemo publike više nego ikad, i to one virtualne jer će streaming nastupa biti dostupan diljem svijeta na Hauserovom YouTube kanalu u ponedjeljak, 27. 4. u 19 sati!

Tim će se posebno osmišljenim nastupom i naš slavni violončelist pridružiti glazbenicima koji podržavaju i posvećuju svoju glazbu svim djelatnicima koji rade na prvoj liniji obrane protiv korona virusa. Uz to, Hauser na ovaj način također podržava COVID-19 Solidarity Response Fund.

Ljepota pulske arene

Već sad možete namjestiti alarm na linku za streaming iz Arene, prostora koji za Hausera ima posebno značenje i u kojoj je svirao nekoliko puta pred tisućama obožavatelja.

"U ova teška vremena, ljudski je duh pokazao svu svoju snagu. Našli smo ga u ljudima koji nas svakodnevno okružuju, a čiji izvanredan posao spašava živote, u radnicima koji su na prvoj liniji i svima nama koji smo samo ostali kod kuće. Premda smo prisiljeni biti razdvojeni, ostali smo zajedno. Ostnimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti”, poručio je Hauser, koji će kroz ovaj jedinstveni događaj još jednom svijetu pokazati i ljepotu naše pulske Arene.

Pročitajte i:

Linker
30. studeni 2022 11:51