BRZO NA INSTAGRAM!

GLORIJIN ADVENTSKI KALENDAR: Darujemo vas baš svaki dan, pripremili smo super iznenađenja!

Najdraži kalendar u godini stigao je i na Gloriju: svaki dan od 1. prosinca pa sve do Badnjaka otvarajte 'prozorčiće' na našem Instagramu i osvojite neku od nagrada koje smo za vas pripremili u suradnji s domaćim dizajnerima i umjetnicima, a čeka vas i poneko beauty iznenađenje poznatih brendova.

Odbrojavanje do Božića još je slađe uz mala iznenađenja iz adventskog kalendara i zato smo za vas za svaki dan pripremili genijalna iznenađenja!

Stoga od 1. pa sve do 24. prosinca na našem Instagramu otvarajte prozorčiće iza kojih se skrivaju nakit, beauty proizvodi, knjige, predivni detalji za dom i još mnogo, mnogo toga - sve će vas, uvjereni smo, razveseliti. Pratite nas svaki dan jer ćemo dan za danom otkrivati što vas taj dan očekuje i odbrojavajte s nama do Božića.

Za posljednji dan adventskog kalendara pripremili smo vam posebno iznenađenje: godišnju pretplatu na magazin Gloria uz koji na dar dobivate i SPAR poklon karticu u vrijednosti od 350 kn. Igrajte se s nama na Instagramu!

Dobitnica: Tihana Vučić, Mali Bukovec

23.12. - Kiehl's

Blagdansko vrijeme ne bi bilo potpuno bez ovog luksuznog Kiehl's Creme de Corps maslaca za tijelo ukrašenog blagdanskim dekoracijama i metalnim poklopcem. Hidratacija nježnog mirisa koja traje 24 sata, a kožu čini iznimno mekom, njegovanom i zaštićenom.

Osvojite maslac za tijelo - igrajte se s nama na Instagramu!

Dobitnica: Nikolina Kralj, Bedenica

22.12. - Mappica

Mappica je posebna karta cesta koja može prikazati bilo koje mjesto na cijeloj planeti. Svaka karta je univerzalna i kreirana prema željama kupca. Koordinate i srce su postavljeni točno na određenoj adresi koja vam je važna, poput prvog poljupca, rodnog doma i slično, a uz sliku ide i pripadajući tekst - datum, citat, tekst pjesme, koji također sami birate. Dijelimo jednu Mappicu, a dobitnik može birati između dimenzija 21x29 cm i 30x40 cm.

Dobitnica: Ines Kristić, Osijek

Igrajte se s nama na Instagramu!

21.12. - 'ZA TVOJE DOBRO' I ' VRT LEPTIRA'

U adventskom kalendaru imamo još dvije knjige: bestseler "Vrt leptira" Dota Hutchesona i "Za tvoje dobro" Ellen Marie Wiseman.

"Vrt leptira"

Uz osamljenu vilu leži prekrasan vrt. U vrtu se nalazi skupina dragocjenih leptira – mladih otetih žena, tetoviranih kako bi što više sličile svojim imenjacima. Njihov je čuvar Vrtlar, okrutan i poremećen čovjek opsjednut hvatanjem i očuvanjem "vrste".

"Za tvoje dobro"

Jedne ljetne večeri Lilly Blackwood kroz prozor svoje sobe ugledala je svjetla putujućeg cirkusa. Nije joj bilo dopušteno šetati livadama koje okružuju imanje, a majka ju je uvjerila da je boravak u sobi nužan zbog sigurnosti. Jedne noći sve se promijenilo, Lilly izlazi iz kuće i biva prodana cirku...

Igrajte se s nama na Instagramu!

Dobitnice:

Vrt leptira: Mateja Samaržija, Zaprešić.

Za tvoje dobro:Vesna Lončarica, Rijeka

20.12. - BORer

BORer je moderno i kreativno božićno drvce koje je idealno rješenje za sve one koji ne žele svake godine kupovati novo drvce koje nakon blagdana završi na ulicama, a super stvar je što ovo drvce zauzima iznimno malo prostora i dugogodišnjeg je vijeka. Iza koncepta BORera stoji dizajner Ivan Dilberović, a sada ga možete osvojiti i u našem adventskom kalendaru!

Igrajte se s nama na Instagramu!

Dobitnica: Helena Vidović, Varaždin

19.12. - Sepai maska

Taman u pripremama za Silvestrovo stiže nam Sepai maska Urban Identity za blistavu i hidratiziranu kožu oko očiju. Dovoljno je samo 15 minuta i može se koristiti bilo gdje. Urban Identity je maska koja daje prozračan izgled kože, obnavlja razinu vlage, ublažava izražajne bore i pruža nevidljivu zaštitu.

Igrajte se s nama na Instagramu!

Dobitnica: Nikolina Brebrić, Zagreb

18.12. - Issa Arts

Iz radionice hrvatske ilustratorice Isse Bratinčević stižu nam dva poklona s neodoljivim božićnim motivima. Tako od Issa Arts možete osvojiti keramičku šalicu "Hello December" i emajlirani lončić "Merry Christmas". Uz divne ilustracije na šalici i lončiću prva jutarnja kava ili čaj bit će još bolji. U lončiću si napitak možete i skuhati - pa je tako odličan za tursku kavu, čaj, toplu čokoladu ili kuhano vino.

Igrajte se s nama na Instagramu!

Dobitnice:

LONČIĆ Tina Gunc, Čakovec

ŠALICA Maja Čulina, Solin

17.12. - Žena poput nje i Parižanka

Stigao je dan za knjigoljupce! Dijelimo čak dvije knjige - romantična komedija "Žena poput nje" Marca Levyja i roma "Parižanke" Mariusa Gabriela.

Žena poput nje

Na Petoj aveniji u New Yorku mala je zgrada nimalo nalik na druge. Njezini stanari privrženi su vozaču dizala Deepaku, koji sigurnom rukom upravlja antiknim strojem. Vesela svakodnevica zgrade narušena je kad se njegov kolega iz noćne smjene ozlijedi. Istodobno, Deepaku u posjet stiže nećak kojeg i ne poznaje, Sanji, koji se odmah ponudi kao spasitelj i odjene livreju poslužitelja dizala. Nitko ne može ni naslutiti da je Sanji nasljednik velikog bogatstva koje ga čeka u rodnom Mumbaiju... ponajmanje mlada Chloe, koja živi na posljednjem katu zgrade.

Dobitnica: Ivana Vincetić, Pula

Parižanke

Najnovije djelo autora Mariusa Gabriela, Parižanke, vraća nas u doba Drugoga svjetskog rata, kada je nacistička Njemačka vođena Hitlerovim zastrašujućim zamislima terorizirala Europu i u rat uvukla gotovo cijeli svijet. Radnjom smještenom u okupiranom Parizu, autor na pomalo biografski način opisuje život okupiranog Pariza i njegovih građana. U središtu radnje nalaze se tri žene – Olivia, američka slikarica švedskog podrijetla, popularna francuska glumica Arletty i jedna od najvećih modnih ikona u povijesti, dizajnerica Coco Chanel.

Dobitnica: Katarina Boban, Imotski.

Igrajte se s nama na Instagramu!

16.12. - PETER THOMAS ROTH

Losion brenda Peter Thomas Roth za koji svi imaju samo riječi hvale, naš je dar za ovaj dan. Anti-ageing losion protiv bora sadrži 18 različitih neuropeptida i peptida koji smanjuju bore i izražajne linije, a uklanja i površinske nečistoće te tretira, osvježava i omekšava kožu koja je nakon UN-WRINKLE TURBO losiona spremna za daljnju rutinu. Igrajte se s nama na Instagramu!

Dobitnica: Snježana Škrinjarić, Zagreb

15.12. - Cloud

Omiljeni Cloud&Co. razveselit će vas s čak dva komada nakita: očekuju vas duga pozlaćena naušnica s biserom i kratka pozlaćena naušnica sa zvijezdom te Visible rosegold narukvica s hematit zvjezdicom, biserima i perlicama. Igrajte se s nama na Instagramu, nagrađujemo dvije osobe.

Dobitnica naušnica: Lara Bakić, Zagreb

Dobitnik narukvice: Dražen Miličević, Vukovar

14.12. - SKY ART

Ako ste oduvijek željeli poster s točnim prikazom zvijezda na neki datum, došao je vaš dan. Darujemo čak pet Sky Art postera na kojima zauvijek možete "uokviriti" trenutak koji vam je posebno drag - rođenje, vjenčanje, prvi poljubac... Program iz kojeg se generira prikaz zvijezda radi na principu NASA-inih snimaka svemira, a svaki je poster unikatan i izrađen u suradnji s kupcem. Do sada je brend Sky Art napravio više od 7000 postera, a sada čak pet njih traži svoje nove vlasnike. Dobitnici će moći birati između tri dimenzije postera - 30x40cm, 40x50cm i 50x70cm. Ako želite i vi jedan od postera, brzo na Instagram!

Dobitnici:

Ivona Miličević, Vukovar,

Sandra Kovač, Čakovec

Asmira Kararic, Moscenica

Laura Matijević

maria_jurc

13.12. - Nohaa

Za kraj tjedna donosimo vam baršunastu torbicu brenda Nohaa, njihov model Betty u plavoj nijansi. Komad sa srebrnim lancem bit će pravi pogodak za svečane domjenke i partyje, a odličan je dodatak svim modnim kombinacijama i kroz cijelu godinu.

Igrajte se s nama na Instagramu!

Dobitnica: Ivana Kuna, Zaprešić

12.12. - UVEZ

Prva knjiga u našem adventskom kalendaru je "Uvez" Bridget Collins, roman koji će svojom dosjetljivošću, intrigama i dramatičnom ljubavnom pričom zaokupiti vašu pozornost i natjerati vas da se zaljubite u njega.

Uvez nas uvodi u svijet Emmetta Farmera, mladića iz ruralnog dijela Engleske, koji je nakon duge i teške bolesti trebao početi raditi kao šegrt kod Knjigoveže – majstorice zanata uvezivanja misli i sjećanja u knjige. Naučit će ručno izrađivati prekrasne sveske, a u svaki će uvezati nešto posebno i izvanredno: uspomenu. Knjigoveštvo je izniman zanat, ali i zanat koji podliježe predrasudama i strahovima, jer jednom kada uvežete svoje sjećanje, ono više nije vaše, otvoren vam je put bez boli i patnje. Ipak, svatko tko dođe do knjige s vašim imenom može doznati vaše najmračnije tajne, pa ne čudi što su se u svijetu Uveza knjige smatrale opasnima i zlima. To je svijet u kojem se ne čitaju romani i pripovijetke, nego tuđa sjećanja, kontroverzni događaji, opisi ratova ili pak ljubavne priče osoba koje su ih proživjele i uvezivanjem zauvijek izgubile.

Emmett zaranja u novi život, uči tajne zanata, ali i nailazi na nešto što nikada nije očekivao – knjigu koja nosi njegovo ime. Tajna pohranjena u toj knjizi promijenit će njegov pogled na svijet, otkriti bolne uspomene i natjerati ga da se svom snagom bori za ono što je u toj knjizi izgubio.

"Uvez" možete osvojiti na našem Instagramu!

Dobitnik: Ivan Pavelić, Požega

Iz radionice Marine Marinski, koja stoji iza brenda Marinski Heartmades, stižu nam neodoljive šalice za espresso kavu. Uživajte u dvoje u prvoj jutarnjoj kavi s šalicama koje su ručno oslikane i dekorirane 24 karatnim zlatom. Ako želite da budu vaše, brzo na Instagram!

Dobitnica: Ana Gusak, Pula

10.12. - Karat

Poznati brend nakita Karat Jewelry za deseti nam dan donosi set prstena iz nove kolekcije "NOW", koja je nastala u suradnji s nagrađivanom dizajnericom Majom Matas. U našem adventskom kalendaru vaš može postati Mood ring set u kojem se nalaze tri srebrna prstena koji su svaki različite veličine, odnosno predviđeni su za kažiprst, prstenjak i gornji dio prsta, a možete birati između srebra i pozlate. Igrajte se s nama na Instagramu!

Dobitnica: Laura Lukačić, Varaždin

9.12. - Vichy

Ususret zimskim radostima i hladnijim danima Vichy je pripremio mekanu kozmetičku torbicu i Naturablend balzam za usne – Vichy duo koji će vas grijati u hladnim zimskim danima. Naturalblend balzam obnovit će vaše usne i ostaviti ih savršeno mekanima, dok će Vichy kozmetička torbica ubrzo postati omiljeni zimski čuvar vaših najdražih proizvoda.

Dobitnica: Ines Radonic, Split

8.12. - Mustra

Domaći brend Mustra daruje žensku Sweat majicu iz nove kolekcije "Nije sve tako crno". Uvijek duhoviti i originalni natpisi sada su svoje mjesto našli na crnim majicama napravljenih od stopostotnog pamuka, a u našem adventskom kalendaru možete osvojiti onu s natpisom "Napravit ću scenu". Igrajte se s nama na Instagramu ili ćemo mi napraviti scenu :)

Dobitnica: Valentina Kranjec, Breznički Hum

7.12. - Kragrlica

Sedmi dan stižu nam darovi od brenda Kragrlica, čija je vlasnica Ana Kuliš, a obožava raditi s mjedi kao materijalom. Na raspolaganju vam je izbor od četiri komada nakita - dva od njih će dobiti svoje nove vlasnice. Možete birati između dva para naušnica, narukvice i ogrlice, a dva najkreativnija odgovora će biti nagrađena.

Dobitnice: Narukvica: Monika Radišić, Sibinj

Naušnice s perlom: Marta Vračan, Petrinja

6.12. - Matejka Buča, 'Svaki dan'

Autorica bloga o hrani Like chocolate i vlasnica studija za sadržajni marketing pod imenom Koohinja - svestrana Matejka Buča (36) ostvarila je svoj san: ima svoju kuharicu na 320 stranica, pod nazivom "Svaki dan", koja u sklopu našeg adventskog kalendara može biti i vaša!

Više od 115 slanih i slatkih recepata za svaki dio dana, mjeseca i godine nalaze se u kuharici, a recepti su podijeljeni po obrocima. Tu su i rubrike Zimnica te Posebne prigode koja donosi recepte za blagdane i ostala slavlja. Osim recepata, u kuharici se nalaze savjeti za pripremu hrane i planiranje obroka, kao i nekoliko osobnih priča iz njezinog života. Igrajte se s nama na Instagramu!

Dobitnica: Franka Radic, Makarska

5.12. - Ana Kolega

Zadarska umjetnica Ana Kolega, koja će od 6. do 9. prosinca u Maloj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda predstaviti svoja djela, za naš je kalendar izdvojila jednu od svojih ilustracija pod nazivom "Uvijek kad mi blizu dođeš". Print na drvu zaljubljenog para, koji je česti motiv njezinih slika, može biti vaš, zaigrajte s nama na Instagramu.

Dobitnica: Mirta Bujan, Samobor

4.12. - Krie Design

Hrvatska dizajnerica Kristina Burja, koja stoji iza brenda Krie Design, osigurala je dar za četvrti dan našeg kalendara: crni remen od baršuna s oversized mašnom bit će idealan "začin" svakoj maloj crnoj haljini koju imate u ormaru, ali i u dnevnim kombinacijama kada želite basic komade "podignuti posebnim detaljem.

Dobitnica: Tea Kranjec, Breznički Hum

3.12. - Paper & Stuff

Treći dan adventskog kalendara očekuje vas odličan poklon paket s kojim ćete lakše kroz novu godinu. Brend Paper & Stuff, čija je vlasnica Ivana Vokal, daruje set u kojem se nalaze planer po danu i satu za 2020. (A5 formata), rokovnik za bilješke (A5) te stolni tjedni planer.

Dobitniku/ci će poklon paket na adresu stići u ukrasnoj božićnoj kutiji kao savršen poklon, a dodatan plus je i personalizacija planera i rokovnika tekstom prema vlastitom odabiru.

Dobitnica: Mirjam Leček, Mursko Središće

2.12. - Koogle

Staklopuhačica Martina Šimunković stoji iza poznatog domaćeg brenda Koogle, tradicijskog obrta u Zagrebu, poznatom po ručno rađenim staklenim dekoracijama, koje mogu biti i vaše zahvaljujući našem adventskom kalendaru.

Koogle

Najkreativniji odgovor može osvojiti set Koogli od četiri komada, promjera 8 centimetra s perjem, dok će drugi po redu svoju božićnu jelku ove godine ukrasiti staklenom Kooglom promjera 10 centimetra, koju krase grančice, bobice, mahovina i ptičica. Igrajte se s nama, a cijelu ponudu provjerite na stranicama Koogle.

Koogle

Dobitnice: Veliki set kuglica - Kristina Majstorović, Lekenik

Jedna kuglica:Jelena Radan, Solin

1.12. - APIVITA

Darujemo vam adventski kalendar brenda Apivita koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Grčki brend prirodne kozmetike donosi vam 12 neodoljivih proizvoda za cijelo tijelo u neodoljivoj božićnoj kutiji s kojom će iščekivanje Božića proći za tren. Apivita adventski kalendar donosi vam pjenu za čišćenje lica, express masku naranča, bundeva i kaktus, masku aloe vera, hidratantni šampon, hidratantni regenerator, hidratantnu masku za lice, Pure jasmin gel za tuširanje, Pure jasmin mlijeko za tijelo, hidratantnu kremu za ruke med i lip balm crni ribizl.

Dobitnica: Ivana Štenta, Karlovac

Brzo, na naš Instagram profil!

Linker
19. travanj 2024 08:03