Press
SPECIJAL: AUTI

Poznati nisu propustili predstavljanje nove automobilske zvijezde

Kompaktni Lexusov crossover LBX novi je adut japanskog proizvođača Toyota, a među prvima su ga testirali pjevači Natalie Balmix i Damir Kedžo - i oduševili se osjećajem sigurnosti koji im je pružio.

Kompaktni Lexusov crossover LBX novi je adut japanskog proizvođača Toyota, a među prvima su ga testirali pjevači Natalie Balmix i Damir Kedžo - i oduševili se osjećajem sigurnosti koji im je pružio.

Premda su navikli na pozornost gdje god da se pojave, pjevači Damir Kedžo i Natalie Balmix, voditeljica Edina Pršić Babić i brojne javne osobe na događanju u Martićevoj ulici u Zagrebu svoj su zvjezdani status morali prepustiti - jednom automobilu. I to ne bilo kojem. Glavna je zvijezda, naime, bio novi LBX, kompaktni crossover Lexus iz linije luksuznih vozila poznatog japanskog proizvođača automobila Toyota. Posebno dizajniran da odgovara svim vrstama osobnosti i životnih stilova, LBX je dostupan u više različitih modela - LBX Elegant, LBX Relax, LBX Emotion i LBX Cool, u različitim bojama karoserije i unutrašnjeg uređenja.

image

Glazbenik Damir Kedžo

PRESS
image

Sportska urednica i novinarka Mirna Zidarić

Press

Uz nove Lexuse koji su svojim elegantnim dizajnom privlačili i brojne prolaznike, organizatori su se potrudili da predstavljanje automobila gostima bude dan za pamćenje. Najveći je interes bio za probnu vožnju pa se uz automobile, za čiji su volan prijavljeni uzvanici sjedali u pratnji strpljivih domaćina-instruktora, svako malo stvarala gužva. Jer, uz mnoštvo pitanja o novim i zanimljivim rješenjima u interijeru i eksterijeru, svi su željeli i voziti luksuzni, gotovo nečujni automatik, osjetiti sigurnost i udobnost automobila čiji kotači i volan s lakoćom svladavaju svaki zavoj te uživati u 12,3-inčnom digitalnom zaslonu s instrumentima koji se izgledom i sadržajem brzo i lako prilagođava kako bi odgovarao željama svakog vozača ili prioritetima vožnje do odredišta.

image

Novi LBX isprobala je i influencerica Dubravka Švegar

Press
image

Voditeljica Edina Pršić Babić

Press

Premda glavna, testiranje automobila s brojnim prednostima nije bila i jedina primamljiva poslastica na promociji. Sunčani dan omogućio je ugodnu šetnju i ispijanje kave na terasi Program Bara. Ugođaj su upotpunili i osvježavajući japanski yuzu kokteli, a chefica Katarina Vrenc pripremila je vrhunski japanski cheesecake s jagodama. A nakon vožnje u luksuznom japanskom automobilu uzvanici su uživali u još jednoj ljepoti iz Japana - Boška Bahtijarević iz concept storea Tvoje demonstrirala je kako se aranžira cvijeće na japanski kenzan način. Slikar Hrvoje Majer potaknuo je pak goste da se, osim u vožnji, okušaju i u slikarstvu. U svojoj je radionici na otvorenom objašnjavao kako uz izbor boja jednostavnim potezima ravnala na slikarskom platnu stvoriti umjetničko djelo i dan oživjeti bojama.

image

Katarina Vrenc, chefica zagrebačkog restorana Sopal

Press
image

Natalie Balmix s buketom Boške Bahtijarević iz concept storea Tvoje koja je demonstrirala kako se aranžira cvijeće na japanski kenzan način

Press
image

Gosti su se u Program Baru zasladili prigodnim kolačem

Press

Tako su, zahvaljujući Lexusu, brojni ljubitelji te marke na prezentaciji doživjeli i nešto posve novo, lijepo i drugačije, baš kao što im to omogućava i omiljeni automobil. Za sve koji te subote nisu mogli doznati novosti te uživati u ugođaju luksuznog automobila, Lexus centar Zagreb pruža mogućnost testne vožnje novog Lexusa LBX i upoznavanje sa svim tehnološkim novitetima po kojima je ovaj automobil poznat i koji ga čine posebnim.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Lexus

Linker
04. lipanj 2024 11:29