USKORO U KINIMA

Zvijezde prošetale plavim tepihom na svjetskoj premijeri dugoočekivanog nastavka Avatara

Redatelju Jamesu Cameronu na glamuroznoj večeri u Londonu pridružili su se Kate Winslet, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver i mnogi drugi.

U utorak navečer London je bio domaćin svjetske premijere filma Avatar: Put vode, dugo očekivanog nastavka hit filma Avatar redatelja Jamesa Camerona iz 2009. godine.

U skladu s temom filma, crveni tepih u Odeon Luxe Leicester Square postao je plav, a njime su uz Camerona prošetale zvijezde filma - Kate Winslet, Sam Worthington, Zoe Saldana i Sigourney Weaver.

image

James Cameron i Suzy Amis Cameron

BRETT D. COVE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Kate Winslet

BRETT D. COVE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Zoe Saldana

KIERA FYLES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Najviše pozornosti ukrala je upravo Winslet zahvaljujući smo "recikliranom" stylingu. Bila je odjevena u glamuroznu sivu haljinu sa šljokičastim porubom koju je nosila prije sedam godina na premijeri filma Dressmaker u Torontu. Glavna glumica Zoe Saldana također se odlučila za blještavilo, ali u kombinaciji s crnim tilom u dramatičnoj kreaciji s potpisom Alexandera McQueena.

image

Jourdan Dunn

MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
image

Sam Worthington i supruga Lara

NILS JORGENSEN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Prvi nastavak slovi za najuspješniji film u povijesti kinodistribucije te je samo u kinima uprihodio gotovo tri milijarde dolara. Cameron je odgađao drugi dio čak 13 godina jer je čekao da se tehnologija za podvodno snimanje dovoljno razvije kako bi Avatar: Put vode mogao biti snimljen pod vodom.

Radnja Puta vode, koji u kina dolazi 16. prosinca, odvija se više od desetljeća nakon događaja iz prvog filma, te donosi priču o obitelji Sully - Jakeu, Neytiri i njihovoj djeci, te njihovim tragedijama, nevoljama i bitkama koje vode.

Linker
11. travanj 2024 21:13