Stiže nova hit serija

Zrinka Cvitešić otkriva kad kreće emitiranje nove serije ‘Power‘ te zašto planira budućnost na dalmatinskom otoku

Zagreb joj je isključivo vezan uz posao, odnosno Hrvatsko narodno kazalište, a sve slobodno vrijeme provodi na Braču, kaže proslavljena glumica.

Nakon što je proteklog vikenda zaslužila ovacije publike na svjetskoj premijeri predstave Povijest pčela, proslavljena glumica Zrinka Cvitešić pojavila se na otvorenju novog salona ljepote svoje prijateljice u pratnji dečka Nike Kranjčara. Zaljubljeni par rijetko imamo priliku vidjeti zajedno na društvenim događanjima, iako je Niko najveća potpora našoj glumici koja proteklih godina osvaja publiku i kritiku zapaženim ulogama.

image

Antonija Tretinjak, Niko Kranjčar, Zrinka Cvitešić

ZVONIMIR FERINA

Prije godinu i pol Cvitešić je potpisala ugovor s Amazonom o snimanju visokobudžetne serije Power, a u razgovoru za Gloria.hr otkriva kako prva sezone uskoro kreće s emitiranjem. "Korona nas je dosta usporila, ali montaža je pri kraju i ovih dana čekamo emitiranje, a ako sve bude po planu, snimanje druge sezone kreće ovog ljeta", kaže nam Zrinka, koja je prvu sezonu snimala u Londonu i jedva čeka nastavak. Zrinka inače u seriji glumi Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo.

image

Linda Begonja

ZVONIMIR FERINA

Čitajte i: Odlazak više nije mogla odgađati! Zrinka Cvitešić nakon teškog perioda napustila Hrvatsku

Svoju karijeru i dalje planira na relaciji London - Zagreb, no, sve manje boravi u hrvatskoj metropoli. "Zagreb mi je isključivo vezan uz posao, odnosno Hrvatsko narodno kazalište, a sve slobodno vrijeme provodim na Braču. Tamo imam maslinik i jako me veseli boravak u prirodi. To mi puni baterije jer posao je jako stresan, podrazumijeva puno ljudi, puno energije i jedino me boravak u prirodi brzo napuni i vrati snagu", kaže Zrinka.

image

Antonija Tretinjak, Vanda Winter

ZVONIMIR FERINA

Otkriva kako nije ljubiteljica beauty tretmana, ali jednu stvar nikad ne propušta, a to je masaža. "Uz prirodu, masaža me jedino opusti i regenerira. Ja sam inače tip žene koja nikad ne bi ušla u kozmetički salon. Ali zato imam prijateljicu Antoniju koja je vlasnica salona i koja se brine o meni, doslovno me njezine kolegice zovu kad nešto trebamo napraviti", kaže Zrinka.

Svoje prve beauty korake učila je od našeg najpoznatijeg make up majstora Saše Jokovića. "Imala sam veliku sreću jer sam na početku karijere radila jako puno u svijetu mode, s Matijom Vuicom i Robertom Severom, a cijelo vrijeme za make up se brinuo Saša Joković koji me naučio svim trikovima. Prije nego što sam otišla u London, provela sam sa Sašom par dana učeći kako se sama našminkati. Imala sam sreće pa mi je otkrio svoje male tajne", dodaje Zrinka. U svojoj torbici uvijek drži kremu za ruke, balzam za usne i rumenilo.

image

Antonija Tretinjak, Hana Hadžiavdagić

ZVONIMIR FERINA

Čitajte i: Odvažni korak Zrinke i Nike: uživaju kraj mora i razmišljaju o nekretnini na ovom lijepom otoku

Na otvorenju salona De Luxe, Zrinka se pojavila u crnom odijelu s bijelom košuljom i kravatom, ali strogoću crnog outfita ublažila je bijelim tenisicama koje će obilježiti početak proljetne modne sezone. Na otvorenju nove oaze ljepote u zagrebačkoj Ilici, pojavili su se i druga poznata lica: Vanda Winter, Linda Begonja, Hana Hadžiavdagić te Nenad Korkut.

Linker
30. ožujak 2024 06:41