Njegova točkasta vizija toge: američki stilist Law Roach proslavio se suradnjom s Kayneom Westom i Zendayjom

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
NIJE SVE CRNO

Zbog njih nismo umrli od dosade: Top 5 frajera na dodjeli nagrada CFDA!

Muška moda i ovaj je put ostala u sjeni, ali su Lenny Kravitz, Jaden Smith, Low Roach, Thorn Browne i Moses Sumney pokazali da može i drugačije.

Muška moda u svečanim prilikama svodi se uglavnom na klasičnu eleganciju crnih smokinga, bijelih košulja i leptir mašni. No, da ne mora uvijek sve biti tako jednolično i dosadno posljednjih su godina pokazale mnoge zvijezde koje su napravile hrabre modne iskorake. Na njujorškoj dodjeli nagrada CFDA, koje tradicionalno svake godine dodjeljuje američko udruženja modnih dizajnera, u prvi plan je iskočio američki stilist Law Roach koji je na svečanost stigao u svojoj viziji toge ukrašenoj predimenzioniranim cvijetom.

image

Lenny Kravitz je odabrao vuneni blejzer, kožne hlače i pernati šal s potpisom LaQuana Smitha

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Proslavio se kao stilist američkog repera Kanyea Westa, te glumice i pjevačice Zendaye čiji je stil izgradio jer ju je počeo odijevati kao 13-godišnjakinju. Danas je jedno od najprepoznatljivijih lica na modnoj sceni Sjedinjenih Država, a CFDA mu je to honorirala nagradom za stilista godine.

image

Jaden Smith u odijelu Thoma Brownea

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Nagradu za modnu ikonu dobio je kultni glazbenik Lenny Kravitz koji je na proglašenje stigao u vunenom blejzeru, kožnim hlačama i pernatom šalu s potpisom LaQuana Smitha.

image

Američki dizajner Thom Browne

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Pjevača i glumca Jadena Smitha vidjeli smo, pak, u mnogo hrabrijim modnim izdanjima, a ovaj put je za njujoršku gala svečanost odabrao odijelo dizajnera Thorna Brownea.

image

Kalifornijski dizajner Willy Chavarria odjenuo je glazbenika Mosesa Sumneyja

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Thorne Browne je već mnogo puta pokazao da zna iznenaditi i udahnuti dašak novog života klasičnim muškim kombinacijama, a ovaj put je na dodjelu nagrada stigao u kratkim hlačama, dokoljenicama i leptir mašni.

Dizajner Willy Chavarria zaslužan je, pak, za besprijekoran look glazbenika Mosesa Sumneyja kojem je savršeno pristajalo njegovo odijelo koje je odjenuo na golo tijelo.

Linker
24. travanj 2024 22:43