SLATKE TAJNE

Za prste polizati: Anja Alavanja, Dora Fišter i Petra Kurtela na najslađoj premijeri sezone

U zagrebačkom kazalištu Trešnja premijerno je izvedena predstava "Charlie i tvornica čokolade" u režiji Lee Anastazije Fleger.

Bila je to najslađa premijera ove kazališne sezone, pa prvu izvedbu "Charlieja i tvornice čokolade" u režiji Lee Anastazije Fleger u zagrebačkom kazalištu Trešnja, nisu željeli propustiti brojni poznati glumci, koji su na predstavu o djeci koja žele zagospodariti svijetom slastica, odnosno velikom i čudesnom tvornicom Willyja Wonke, poveli svoju djecu i unuke.

image

Voditeljica Anja Alavanja sa sinovima Ivorom i Jakovom

DARKO TOMAS CROPIX

Jedna od najomiljenijih dječjih priča govori o Willyju Wonki koji po prvi puta otvara vrata svoje čudesne tvornice i raspisuje natječaj. U proizvode svoje tvornice, svoje čokolade, stavlja zlatne ulaznice koje postaju garancija za ulazak u toliko tajnovitu i javnosti nepoznatu tvornicu čokolade. Diljem svijeta sva djeca i roditelji mahnito kupuju čokolade ne bi li baš oni i njihovo dijete pronašli zlatnu ulaznicu, a najveći sretnici su August Loop, Vera Salt, Violeta Beauregarde i Mike Telkač, utjelovljenje ružnih ljudskih osobina i pohlepa, te prototipovi razmažene i neodgojene djece.

image

Glumica Petra Kurtela sa sinom Reljom

DARKO TOMAS CROPIX

Posljednji nalaznik zlatne ulaznice je skromni Charlie Bucket, ujedno i glavno lice komada, koji s ostalim nalaznicima i njihovim roditeljima ima priliku upoznati slavnog Willyja Wonku, njegove Oompa Loompase i sve slatke tajne i čudesa u tvornici čokolade.

image

Glumac Robert Ugrina sa suprugom Andrijanom odgaja kćeri Prisku i Anu

DARKO TOMAS CROPIX

U glavnim ulogama nastupaju Radovan Ruždjak, Luka Bulović, Tvrtko Jurić, Sanja Hrenar, Matija Čigir, Aleksandra Naumov, Tamara Vrdoljak, Paško Vukasović i Ana Vučak Veljača uz podršku cijelog Trešnjinog ansambla, koji je zaslužio veliki pljesak najmlađe publike i odraslih u njihovoj pratnji.

image

Ana Miščević sa sinom Milom

DARKO TOMAS CROPIX
image

Glumica Jasna Palić Picukarić s kćeri Marom

DARKO TOMAS CROPIX
image

Poduzetnica i hair stilistica Teuta Mesaroš nije željela propustiti slatku premijeru u najslađem društvu

DARKO TOMAS CROPIX
image

Glumica Helena Buljan u kazalište je povela mlade snage

DARKO TOMAS CROPIX
image

Višnja Babić i Silvio Mumelaš

DARKO TOMAS CROPIX
Linker
25. travanj 2024 02:21