Gloria IN

VIDEO: Evo zašto svi pričaju o face yogi i vježbama za lice. Jednostavno morate isprobati!

Donosimo dašak atmosfere s prve Gloria IN radionice u suradnji s poznatom face yoga instruktoricom iz Slovenije.

Da joga za lice nije samo fantastičan podizač tonusa naše kože već i dobrog raspoloženja, uvjerile su se uzvanice prve u nizu radionica u organizaciji Glorije IN, posvećenih očuvanju ženske ljepote na prirodan način. U ugodnom okruženju zagrebačkog restorana Food Garden dvadeset je uspješnih žena iz različitih segmenata javnog života odradilo trening joge za lice pod paskom i uz savjete slovenske trenerice Karin Velikonje.

Kakvi su dojmovi, jesu li se već susreli s ovim načinom vježbanja te kakve su efekte osjetile odmah nakon radionice, otkrile su nam poznate sudionice GlowINface radionice.

Renomirana majstorica, čiji Instagram profil Glowinface prati više od 117 tisuća ljudi, gošćama je predstavila benefite joge za lice, demonstrirala nekoliko vježbi te svoju Glow in Face kozmetičku liniju za njegu lica, ali i odgovorila na brojna pitanja - poput onog koliko se dnevno treba trenirati, je li prekasno početi vježbati u 50-ima te mogu li se njome baviti i žene koje su se podvrgnule tretmanu botoksom ili hijaluronom.

Pogledajte dašak atmosfere s Gloria IN radionice.

Linker
19. travanj 2024 20:22