LEGENDARNI SLOVENSKI BEND

Veliki koncert Lačnog Franza u Tvornici kulture

Večeras će čuveni slovenski bend Lačni Franz pod vodstvom kultnog Zorana Predina održati koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture na kojem će predstaviti novi album "Svako dobro". Na koncertu će se Lačnom Franzu kao gosti pridružiti Mile Kekin, Max Juričić te bend Lika Kolorado.

Album "Svako dobro" je nedvojbeno jedan od najiščekivanijih albuma zadnjih godina i najvećih diskografskih događaja u regiji, koji donosi deset Predinovih autorskih pjesama, a svoj doprinos kao autor glazbe na jednoj pjesmi je dao i Oto Rimele. Snimanje, miks, mastering i produkciju albuma potpisuje Anej Kočevar.

Na "Svako dobro", Predin i njegov sastav donose fantastičnu kombinaciju onoga po čemu su pojedinačno i zajedno i zaslužili svoj status – odlične, žive bendovske svirke i inteligentno duhovitih tekstova osobne, ali i društvene tematike.

Lačni Franz jedan je od najglasovitijih regionalnih sastava 80-ih i početka 90-ih, a Zoran Predin nesumnjivo dio najužeg kruga najvećih kantautora koji je značajan broj svojih sjajnih nastupa održavao i u Hrvatskoj, uz osobito zapažene suradnje s Arsenom Dedićem.

Album je najavljen krajem ovog lipnja dinamičnim singlom "Daj pusu! Daj pusu!", a drugi singl "Vaš as na deset" popraćen je i spotom u režiji Anđela Jurkasa.

Koncert počinje u 21 sat, a ulaznice stoje 80 kuna.

Linker
17. kolovoz 2022 20:20