Mišo i Ivana Kovač
 Duje Klarić / Hanza Media
SPLIT PJEVA MIŠU

Večer posvećena legendi hrvatske glazbe: Mišo Kovač nije mogao zadržati suze kada je zapjevala njegova kći

Druge večeri Splitskog festivala održana je večer "Split pjeva Mišu" na kojoj su nastupili brojni poznati glazbenici kako bi otpjevali najveće hitove šibenskog glazbenika koji ih je pratio iz prvog reda, a najviše je ganut bio kada je njegovu pjesmu otpjevala njegova kći Ivana Kovač.

Nakon teškog razboblja u kojem se borio s infekcijom pluća, glazbenik Mišo Kovač prvi se put pojavio pred publikom u Splitu. Dočekan je gromoglasnim pljeskom, a njemu u čast su na drugoj večeri Splitskog festivala zapjevali Goran Karan, Giuliano Đanić, Dražen Zečić, Mladen Grdović i brojni drugi.

Njihove izvedbe njegovih najvećih hitova kao što su "Ostala si uvijek ista", "Dalmacija u mom oku", "Malo mi je jedan život s tobom", Mišo Kovač je pratio iz prvog reda, a posebno ga je ganulo kada je njegova kći Ivana Kovač zapjevala "Rasti zemljo, pukni stino", što je šibenskog glazbenika rasplakalo. Koncert na Prokurativama je završen s pjesmom "Dalmacija u mom oku”, koju su izveli svi izvođači, a kao iznenađenje za kraj je Ivana povela hit "Ako me ostaviš" na koju se i Mišo popeo na pozornicu i otpjevao dio.

Linker
19. travanj 2024 00:00