zavodljivo izdanje

Umjesto klasičnog odijela: Natali Dizdar jednim detaljem dodala seksepil svojem looku

U Tvornici Kulture održano je šesto izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off, koja je i ove godine proslavila one najbolje s domaće rock scene, a dodjelu nije propustila ni poznata pjevačica koja je proglašena pop izvođačem godine.

Nezavisna novinarska glazbena nagrada Rock&Off dodjeljuje se od 2019. godine, a pokrenuta je kako bi afirmirala i nagradila hrvatsku alternativnu glazbenu scenu koja stvara sjajnu glazbu. Šesto izdanje dodjele nagrada održalo se u Tvornici Kulture, gdje je posebno zasjala Natali Dizdar. Tridesetdevetogodišnja pjevačica pojavila se u zanimljivom, ujedno i jednostavnom outfitu, koji je podigao klasiku na novu razinu. Za događanje je odlučila obući crnu kombinaciju - kratko rezani sako i hlače s velikim bočnim prorezima, koja je odisala dozom seksepila. No, osim što je zadivila modnim odabirom, Natali je oduševila publiku svojim nastupima jer je izvela nove pjesme "Ocean" i "Krug", a večer je završila i s nagradom u rukama - proglašena je "Pop&Off izvođačem godine".

image

Natali Dizdar pojavila se u zanimljivom, ujedno i jednostavnom outfitu koji je podigao klasiku na novu razinu

IVANA GRGIĆ/ CROPIX

Dodjelom su po broju osvojenih nagrada dominiraliLet 3 i IDEM, koji su osvojili čak tri nagrade. Rekorder po broju nominacija, IDEM, prvi put je prepoznat od strane struke, ali sluteći po svemu, ne i posljednji. IDEM, iliti Antun Aleksa, koji je i nastupio na dodjeli, nagrađen je u kategorijama “Album godine” za album “poyy”, “Rock&Off izvođač godine” te “Veliki prasak godine”. Let 3 je izjednačio rezultat nagradama u kategorijama “Pjesma godine” za pjesmu “Mama ŠČ!”, “Koncertni izvođač godine” te “Iskonova nagrada publike”, od kojih su potonju osvojili zahvaljujući brojnim glasovima publike. "Elektro&Off" izvođačem godine proglašena je hrvatska glazbenica s australskom adresom, Lucija Ivšić, poznata i kao Živa, koja već niz godina stvara elektro izdanja.

image

Antun Aleksa osvojio je čak tri nagrade

IVANA GRGIĆ/ CROPIX
image

Nezavisna novinarska glazbena nagrada Rock&Off dodjeljuje se od 2019. godine, a pokrenuta je kako bi afirmirala i nagradila hrvatsku alternativnu glazbenu scenu koja stvara sjajnu glazbu

IVANA GRGIĆ/ CROPIX

Sjajni splitski reper Vojko V osvojio je žiri vrhunskim albumom “Dvojko”, za koji je izjavio da mu je duplo draži od prvog albuma “Vojko”. Čini se da je jednako drag i struci koja je procijenila da upravo Vojko zbog svog novog albuma i koncerata zaslužuje nagradu za “Rap&Off izvođača godine”. Zahvaljujući sjajnoj suradnji i vrhunskom jazz albumu “Nešto veće od nas”, u kategoriji “Jazz&Off izvođač godine” nagradu su osvojili Mangroove & Jazz Orkestra HRT-a. Nagradom hrvatske rock i off zajednice za životno djelo posthumno je nagrađen splitski kantautor Toma Bebić, a nagradu je obitelji uručio član TBF-a Saša Antić.

image

Mirela Priselac, Elemental

IVANA GRGIĆ/ CROPIX
image

Antun Aleksa

IVANA GRGIĆ/ CROPIX
image

Miach

IVANA GRGIĆ/ CROPIX
image

Miran Kurspahić

IVANA GRGIĆ/ CROPIX
image

Luce

IVANA GRGIĆ/ CROPIX
image

Edo Maajka

IVANA GRGIĆ/ CROPIX
image

Martina Validžić

IVANA GRGIĆ/ CROPIX
Linker
20. travanj 2024 07:34