SPORTAŠ U DUŠI

U ovakvom izdanju premijera još nismo vidjeli! Andrej Plenković u odijelu i cipelama pokazao što sve zna i može s loptom

Premijer Andrej Plenković s najbližim krugom suradnika obilježio je 33. godišnjicu osnutka Hrvatske demokratske zajednice na Jarunu i položio vijenac kod spomen ploče dr. Franje Tuđmana.

Sport je izrazito važan za zdravlje i timski duh i samopouzdanje, te općenito za pripremu niza drugih društvenih aktivnost, tim je riječima premijer Andrej Plenković svojedobno objasno važnost bavljenja sportom od malih nogu, ali i u zrelim godinama.

image

Premijer se ovaj put nije pridružio momčadi, nego je utakmicu pratio iz gledališta

GORAN MEHKEK CROPIX

A na proslavi osnutka svoje stranke Hrvatske demokratske zajednice, koja je osnovana prije 33 godine u prostorijama Nogometnog kluba Jarun u Zagrebu, pokazao je što sve može i zna s loptom.

image

Tehnicirati se može i u odijelu

GORAN MEHKEK CROPIX

Iako ovaj put nije bio član momčadi koje tim povodom odmjeravaju snage na nogometnom travnjaku, uoči prvog sudačkog zvižduka, na centru je, dobro raspoložen i opušten, u odijelu i cipelama tehnicirao s loptom pod budnim okom ministra Maria Banožića i drugih najbližih stranačkih suradnika. I zaradio pljesak.

image

Kontrola lopte je najvažnija

GORAN MEHKEK CROPIX

Premijeru je inače najdraži sport košarka, ali se i na nogometnom terenu očito jako dobro snalazi, a utakmicu bijelih i plavih pratio je iz gledališta.

Čitajte i: TRUDNA BLANKA VLAŠIĆ UŽIVA SA SUPRUGOM U SPLITU: 'NAS TROJE'

U pretrpanom rasporedu svakodnevno se suočava s brojnim izazovima i svoj će mandat na čelu hrvatske vlade imati po čemu pamtiti, pa su mu ovakvi opušteni trenuci - dragocjeni.

image

Premijer najviše voli košarku, ali se dobro snalazi i na nogometnom terenu

GORAN MEHKEK CROPIX

"Orijentiranost na budućnost, orijentiranost na budućnost ne kao nekakava floskula, nego orijentirnost na budućnost upravo na temeljima svega onoga što vi svi jako dobro znate što je HDZ do danas učinio za Hrvatsku i za hrvatski narod. Današnje vrijeme, današnji prioriteti, drugačiji su nego što su bili prije 30 godina", izjavio je premijer.

image

Utakmicu su sudile - žene

GORAN MEHKEK CROPIX
Linker
19. travanj 2024 12:30