Cherlie Design

Tri desetljeća kultnog modnog brenda dizajnerice Loredane Bahorić

U subotu navečer Galerija Bačva i Meštrovićev paviljon nisu bili dovoljno veliki da prime sve ljubitelje i štovatelje modnog brenda Charlie Design.

Loredana Bahorić davno je ponijela titulu modne ikone hrvatske scene, a njen avangardni stil nije samo ono što osobno preferira već je utkan u njen brend, koji promovira modu na najljepši način ukazujući ženama kako da izgrade svoj stil i budu jedinstvene. Ovu jedinstvenu proslavu nisu propustila brojna imena društvenog života poput: Đurđe Tedeschi, Tihane Harapin Zalepugin, Mare Milin, Nade Abrus, Anje Šovagović Despot, Branke Donassy, Sare Renar, Ronalda Brusa, Nenada Korkuta, Luke Grubišića i brojnih drugi.

Promo
Loredana Bahorić i Denisa Pecotić

Lori was here je potpuno bijela priča koja djeluje gotovo trodimenzionalno, kao prepoznatljiva Loredanina estetika, arhitektonske forme, dekonstrukcija, monokolor. Kolekcija je nastala iz prerađenih oblika prijašnjih sezona te predimenzioniranim formama, perforacijama, dekonstrukcijskim elementima koji djeluju i funkcioniraju gotovo vanvremenski. Kolekcijski dio priče naglasili su i nestvarni modni vizuali te fotografije modnih kampanja Loredane Bahorić tijekom kojih je dizajnerica surađivala s nekim od eminentnih imena hrvatske fotografske scene – Marom Milin, Andrijom Zrmanovićem, Mladenom Šarićem, Deckerom i Kutićem te Šimom Eškinjom. Za glazbeni dio ovog multimedijalnog doživljaja bila je zaslužna Sara Renar, kantautorica koja je svojim osebujnim glasom i nastupom zaokružila ovu bajkovitu noć.

Promo
Sara Renar

Na samom projektu, osim ponajboljih hrvatskih fotografa, sudjelovali su i najpoznatiji modni teoretičar dr. Nenad Korkut i likovna kritičarka Iva Korbler, koji su prisutnima otvorili vrata u čudesan svijet Charlie Designa te najveća imena beauty i modne scene: vizažistica Simona Antonović i make-up brend Jane Iredale kao i hair stylisti iz salona Sasha.

Promo
Anja Šovagović Despot

Promo
Dimitrije Popović sa suprugom Jagodom

Promo
Đurđa Tedeschi

Promo
Mare Milin

Promo
Zvončica Vučković

Promo
Nenad Korkut

Promo
Branka Donassy

Promo
Borna Kotromanić

Promo
Ivana Andabaka i Joško Tešija

Promo
Ivana Ergić

Promo
Mirela Holly

Promo
Luka Grubišić

Promo
Mladen Grubić sa sinom

Promo
Nada Abrus

Promo
Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

Promo

Linker
30. rujan 2022 21:29