ZVONIMIR FERINA
The Future

Treće izdanje modne platforme Atelier donosi revije domaćih modnih brendova

Treće izdanje modnog događaja Atelier bavi se temom budućnosti i modne održivosti, a kroz tri dana svoje kolekcije prikazat će osam hrvatskih dizajnera.

Treće izdanje modnog događaja Atelier bavi se temom budućnosti i modne održivosti, a kroz tri dana svoje kolekcije prikazat će osam hrvatskih dizajnera.

"Budućnost kakvu sami kreiramo uskoro će pokucati na vrata. Jesmo li zakasnili u pokušaju da zaštitimo prirodu? Može li se zaustaviti vrijeme i pronaći siguran put prema održivosti ili je pred nama prava apokalipsa? Kakva nas budućnost zapravo čeka?" Ova pitanja služe kao vodilja i inspiracija za treće izdanje modnog događanja Atelier koje će se od 3. do 5. svibnja održati u zagrebačkom Z Centru. Pod nazivom "The Future", kolekcije dizajnera će nam otkriti što će se nositi ovog proljeća i ljeta i kakva nas modna budućnost očekuje.

Treće izdanje ove modne platforme, koja je nastala s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, donosi tri uzbudljiva dana - otvorenje će 3. svibnja obilježiti dvojac ELFS, dan nakon je na rasporedu je BITEMYSTYLE Zorana Aragovića, dok je petak rezerviran za šest dizajnerskih imena – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalize, Anson‘s show i Arileo.

image
ZVONIMIR FERINA

Kampanja The Future snimana je u Zagrebu, a naslovna lica - Juliju Gerenčir (Talia Model) i Donata Prijića (N Model Management) fotografirao je Zvonimir Ferina. Julija i Donato simboliziraju dvije vizije budućnosti - dok je Julija snažna i energična, Donato prikazuje postapokalipsu koja se može dogoditi ako se nastavi ignoriranje snažnih znakova i poruka iz prirode koje dolaze uslijed zagađenja.

image
ZVONIMIR FERINA

Iako Atelier službeno započinje 3. svibnja, u subotu, 22. travnja u Francuskom paviljonu u Zagrebu, sestre iza brenda BOUDOIR će predstaviti svoju proljetno-ljetnu kolekciju koja će biti najava za sve ono što će se događati početkom svibnja. Više informacija o nadolazećem modnom događanju može se pronaći na službenim kanalima – Facebook i Instagram stranici te Youtube kanalu.

image

Ate

ZVONIMIR FERINA
Linker
26. travanj 2024 06:34