SVJETSKA TURNEJA

To može samo on: Glazbeni fenomen treći put rasprodao zagrebačku Arenu!

Nizozemski kralj valcera Andre Rieu vodi najveći privatni orkestar i jedan je od najpopularnijih glazbenika na svijetu.

Dva tjedna uoči svog trećeg nastupa u Hrvatskoj, megapopularni nizozemski dirigent i virtuoz na violini Andre Rieu rasprodao najveću hrvatsku dvoranu - zagrebačku Arenu. Koncert je zakazan 25. studenog 2022., a nizozemski kralj valcera u Zagreb stiže sa svojim Johann Strauss orkestrom u sklopu svjetske turneje.

image

Na ljetnim koncertima na središnjem gradskom trgu u Maastrichtu okupio je 180 tisuća gledatelja iz cijelog svijeta

MARCEL VAN HOORN

"Organizatorima i promotorima iz Star produkcije ne prestaju zvoniti telefoni i stizati mejlovi, traži se ulaznica više. Ovakva količina pozitivne energije među publikom koja ga željno iščekuje je nevjerojatna, a rezultirala je činjenicom da više nema nijedne ulaznice u prodaji", ističe se u priopćenju organizatora koncerta.

image

Andre Rieu vodi najveći privatni klasični orkestar na svijetu

MANUELA SCARPA/PHOTO RIO NEWS

“Svima je poznato koliki trud i optimizam André ulaže u pripreme svojih koncerata, ali i u odnos sa svojim orkestrom - upravo je "kralj valcera" klasičnu glazbu učinio dostupnom svima. Veseli nas što se nakon četiri godine vraćaju u zagrebačku Arenu kao i zbog iznimno velikog zanimanja ljudi”, kaže Alen Ključe, direktor Star produkcije.

image

Andre RIeu i producent Alen Ključe

VEDRAN PETEH/CROPIX

Njegov besprijekoran način da očara svoju publiku od početka do kraja koncerta i učini klasičnu glazbu zabavnom i suvremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena, a njegovi koncerti mnogo su više od glazbe. Publiku na koncertu u Zagrebu očekuje potpuno novi program, fantastične melodije iz svijeta filma, mjuzikla, opere i operete, ali i tradicionalna glazba.

Linker
24. travanj 2024 19:18