TAKO SE TO RADI

Timothéemanija u Veneciji! Ovo je najhrabrije izdanje ikone stila!

Američki glumac Timothée Chalamet u Veneciju je stigao s ekipom filma ‘Bones&All‘ te obožavateljice ostavio bez daha.

Ove godine smo na crvenom tepihu u Veneciji na jednom od najuglednijih filmskih festivala Mostri vidjeli svašta, ali je 26-godišnji američki glumac Timothée Chalamet ponovno uspio zasjeniti sve. Pred obožavatelje je na svjetskoj premijeri svog novog filma ‘Bones&All‘ stigao u crvenoj kreaciji proslavljenog francuskog dizajnera Haidera Ackermanna, točnije u hlačama, crnim gležnjačama, sunčanim naočalama, šalu i topu, koji mu je potpuno otkrivao leđa.

image

Timothée Chalamet i Taylor Russell

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Modni znalci odmah su uočili sličnost komada s Ackermannovom ready-to-wear kolekcijom iz 2018., koju je pariški dizajner namijenio - ženama.

"Timothee ponovno ruši stereotipe i dominira vlastitim stilom", "On nije samo fenomenalan glumac, nego i najseksi muškarac na planeti", "Žao mi je što to nisam imala priliku vidjeti uživo", "Nezaboravno! Timothee, ti si genije", "Moj idol u akciji"..., samo su neki od komentara koji su nakon glumčeva pojavljivanja u Veneciji preplavili internet i društvene mreže.

image

Obožavateljice u deliriju: Timothee Chalamet u Veneciji

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

No, glumac se zapravo odlučio za dobitnu kombinaciju, Haider Ackermann je jedan od njegovih omiljenih dizajnera, a lani se Veneciji također pojavio u njegovoj kreaciji.

Na premijeri filma ‘Dina‘ zablistao je u šljaštećim crnim hlačama i majici, a prije tri godine je u Veneciji u Ackermannovom srebrno-sivom odijelu predstavio film ‘The King‘.

image

Ekipa filma ‘Bones & All‘: Chloe Sevigny, Timothee Chalamet, Luca Guadagnino, Taylor Russell i Mark Rylance

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Chalamet će prosincu proslaviti svoj 27. rođendan, a Hollywood mu je već pod nogama. Filmski znalci odavno su suglasni da se od pojave Leonarda DiCaprija na filmskom platnu početkom devedesetih godina prošlog stoljeća u Hollywoodu nije osjetio takav zanos i opće oduševljenje kakvo sa sobom donosi - "timotheemanija".

Premda holivudski producenti i redatelji još uvijek muku muče s pisanjem njegova imena i izgovaranjem njegova francuskog prezimena pa ga radije zovu nadimcima - Timo, Timmy, Tim i Lil Timmy Tim - 26-godišnji Njujorčanin Timothée Chalamet posljednjih je godina bez svake sumnje najtraženiji glumac mlađe generacije.

image

Timothée Chalamet ponovno je pokazao zašto je modna ikona

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Iza sebe već ima impresivnu filmografiju s više 30 naslova i još više profesionalnih priznanja. Za potpunu profesionalnu afirmaciju nedostaje mu još samo zlatni kipić, no nitko ne sumnja da će prije tridesete dočekati i svog prvog Oscara.

Kako stvari trenutačno stoje, čini se, nije moglo bolje, a i stil mu je neprikosnoven. Publika i kritika obožavaju njegove televizijske i filmske naslove, a modni znalci hvale njegov inovativan, osebujan stil na crvenom tepihu, što je dokazao i ovaj put u Veneciji.

Linker
04. travanj 2024 15:25