JOHN ANGELILLO/UPI/PROFIMEDIA
best of mtv vma

Taylor Swift dominirala, Johnny Depp lebdio nad pozornicom: ‘Trebao mi je posao‘

Na dodjeli MTV VMA nagrada 2022. Taylor Swift najavila je novi album i osvojila glavnu nagradu za video godine. Ostali dobitnici večeri bili su Harry Styles, Lil Nas X i Jack Harlow, Lizzo, Nicki Minaj i Red Hot Chili Peppers.

No osim dobitnika, ono što je obilježilo večer su upečatljivi, na momente neobični trenuci, kojih nije nedostajalo.

1. Glamurozna gošća

Jack Harlow započeo je noć s gošćom iznenađenja. Dok je izvodio "First Class", na pozornici mu se pridružila Fergie, čija je pjesma Glamorous dio Harlowovog hita.

2. Svemirac Johnny

Johnny Depp se nakratko pojavio tijekom dodjele nagrada, lebdeći iznad pozornice odjeven u astronauta..

"Znate što? Trebao mi je posao", našalio se na svoj račun.

3. 20 godina kasnije

Voditelj dodjele ove nagrade 2002. godine dodijelio je nagradu za album godine po izboru fanova Harryju Stylesu, koji ju je prihvatio virtualno.

4. Trijumf Taylor Swift

Pjevačica se pojavila na crvenom tepihu MTV VMA prvi put od 2019. godine u haljini s potpisom Oscara de la Rente. Osim što je uzela nagradu za najbolji dugi video za "All Too Well", repala je s Nicki Minaj, a potom uzela i nagradu za video godine.

5. Nickina večer

Nicki Minaj izvela je niz svojih hitova, a potom uzela nagradu za postignuće godine.

6. Metaverse

Eminem i Snoop Dogg nastupili su zajedno, a nakon što su se na pozornici pojavili s golemim jointom, dvojac se pretvorio u NFT avatare i preselio u metaverse.

7. Lizzo kao Nicki

Budući da je Nicki Minaj bila suvoditeljica, Lizzo je odlučila podsjetiti na njen incident s Miley Cyrus. Tako je imala poruku za sve "kučke koje su pričale o njoj s novinarima", no tu se zaustavila.

Linker
26. travanj 2024 01:22