jesen samuraja

Svečana premijera filma 'Jesen Samuraja' privukla brojne poznate

Koja je veza između ljubavnih i borilačkih vještina, sinoć je napokon imala priliku saznati i zagrebačka publika. Nakon što je osvojila regiju, komedija 'Jesen samuraja' je doživjela i hrvatsku premijeru, koja je privukla mnoge zaljubljenike u romantične komedije.

Mnogobrojnim okupljenima pridružio se i dio glumačke postave, producent Marko Paljić, glumica Marija Jovanović te najveća zvijezda filma, Petar Novičević, čiji je naklon nakon projekcije izazvao gromoglasan pljesak i glasne ovacije. Komediju 'Jesen samuraja' potpisuje i redatelj regionalne hit komedije 'Mali Budo' - Danilo Bećković.

Scena iz filma 'Jesen samuraja'

Scenarij filma budi uspomene na razne filmove kao što su 'Jerry Maguire', 'Rocky' i 'Karate kid'. Radi se o romantičnoj komediji koju je do sada u regiji pogledalo preko 150 000 ljudi, a koja se stilski oslanja na veliki regionalni kino hit film 'Mali Budo'. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatist, šarmantni veseljak koji je nekada bio veliki talent, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti noćnim provodima. Po završetku karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu te se veže za nju i njezinog sina Vukašina. Vladica se želi brinuti o njima, ali shvaća da ne može raditi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da se brine o obitelji koju je upravo počeo stvarati, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Hristina Popović tumači glavnu žensku ulogu

Osim glavnih uloga koje tumače Petar Strugar i Hristina Popović, u filmu se još pojavljuju i Vesna Trivalić te Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Miodrag Miki Krstović. Veliko iznenađenja je i pjevačka zvijezda Aca Lukas kojemu je ovo prva uloga u filmu. Tko je sve nazočio premijeri pogledajte u galeriji!

Linker
07. kolovoz 2022 21:52