najluđa noć

Severina najavila svoj nastup na dočeku Nove godine u Splitu, očekuje se 50 tisuća ljudi

‘Izbor je bio poprilično lagan, htjeli smo domaća imena koja lako vezujemo sa Splitom, a tu je Severina najveće ime bez premca koje Split ima na sceni‘, rekao je Bojan Ivošević.

Vojko V. i Severina zapjevat će na Silvestrovo na splitskoj Rivi i sugrađane uvesti u 2023., a organizatori procjenjuju da će dočeku biti oko 50 tisuća ljudi.

Vojko će se na pozornicu popeti u 21 sat, a dva sata kasnije zapjevat će Severina, rečeno je na konferenciji za medije koja se danas održala u Splitu. Severina je rekla da joj je ovo prvi novogodišnji nastup na Rivi.

image

Severina Vučković

NIKOLA VILIC CROPIX

"Toliko sam bila sretna kada sam dobila poziv jer sam pjevala na većini trgova u Lijepoj našoj, a želja mi je bila nastupiti za Novu godinu u Splitu​. Moji prvi glazbeni nastupi su vezani za Rivu, Lepu Smoje i Mozaik. Mislim da je Split zaslužio da u Novu godinu uplovi s velikom radošću što se širi meni u srcu, ali mislim i u srcu Vojka V. Split je zaslužio da puno ljudi dođe i u 2023. uđe na najljepšoj Rivi na svijetu", rekla je.

image

Severina i Bojan Ivošević

NIKOLA VILIC CROPIX

Zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević rekao je da su građanima i posjetiteljima željeli dati ime koje može pružiti kvalitetnu glazbu i atmosferu dostojnu dočeka.

"Izbor je bio poprilično lagan, htjeli smo domaća imena koja lako vezujemo sa Splitom, a tu je Severina najveće ime bez premca koje Split ima na sceni. Tu je i Vojko V., drugačiji glazbeni izričaj. Vjerujem da je ove godine Split na karti želja mnogih koji gledaju gdje bi dočekali Novu godinu", rekao je.

image

Bojan Ivošević, Severina, Alijana Vukšić i Ante Šunjić

NIKOLA VILIC CROPIX

Nova godina u Splitu će se dočekati i na adventskim lokacijama uz DJ-eve, ali i u restoranima i hotelima. Na Prokurativama će se prenositi program s Rive, na Mertojaku će na Staru godinu u podne nastupiti Trio Gušt, a na Starom placu, Prokurativama i Šperunu održat će se bogat dnevni program uz nastupe DJ-eva i lokalnih bendova. Advent Perivoj na Silvestrovo priređuje Music by our resident DJ team.

image

Severina, Bojan Ivošević i Alijana Vukšić

NIKOLA VILIC CROPIX
image

Severina Vučković

NIKOLA VILIC CROPIX
Linker
19. travanj 2024 23:21