lunilou slavi

Sedam godina branda Izabel Kovačić proslavila u krugu bliskih prijateljica

U centru Zagreba, u zgradi u kojoj je nekad živio Dragutin Tadijanović, najpopularniji hrvatski brend ekološki osviještene odjeće, proslavio je 7. rođendan.

Kroz najkvalitetnije tkanine, najmekše trenirke, najudobnije haljine, lunilou nas već sedam godina strpljivo i pažljivo uvodi u svijet ekološki osviještene mode i uči nas kako su mali koraci potrebni da bi se učinile velike stvari. Kako bi i svojim primjerom to pokazali, lunilou team odlučio je svoj rođendan proslaviti darivajući druge. Svoju dječju odjeću poklonili su štićenicima SOS Dječjeg sela Lekenik i mališanima iz Kuće ljubavi te tako na najbolji mogući način proslavili ovu malu veliku brojku.

image

Izabel Kovačić

PRESS
image

Milica Mihajlović

PRESS

"Iskreno ne mogu vjerovati da već slavimo sedam godina! Toliko toga smo već ostvarili, a imam dojam kako još isto toliko i planiramo za budućnost. Lunilou je nešto o čemo smo sestra i ja dugo sanjale i dugo planirale tako da sada kada se osvrnem na sve što smo prošle, jako sam ponosna na nas i na cijeli lunilou team", rekla je osnivačica brenda Izabel Kovačić.

image

Izabel Kovačić sa sinčićem Ivanom

PRESS
image

Ana Lojen, Lucija Mamić i Petra Rebić

PRESS

Kako i priliči brendu koji svoju filozofiju temelji na estetskom minimalizmu, jednostavnosti i osjećaju za lijepo, proslava rođendana izgledala je upravo tako.

image

Domagoj Čondrić

PRESS
image

Sarah Josipović

PRESS

U prekrasnom ambijentu lunilou showrooma uz samo svijetlost svijeća uzvanici su uživali u delicijama koje je za njih pripremio restoran Barrel dok su Nika Turković, Dominik Grgić i Domagoj Čondrić svojim izvedbama upotpunili romantični ugođaj samog eventa.

image

Dominik Grgić

PRESS
image

Dina Duplančić Serdarušić

PRESS
image

Izabel Kovačić, Ivona Bezina i Sara Miletić

PRESS

"Jako mi je žao da u ovaj prostor ne stane barem još toliko ljudi koliko smo imali, jer upravo bi mi toliko još trebalo da se zahvalim svima koji nas svih ovih godina podržavaju i koji zajedno s nama uče, napreduju i rastu kroz brigu za svijet oko nas!", rekla je Izabel te dodala: "Nisam ni sanjala kada smo počinjali ovu priču da ćemo samo sedam godina kasnije imati jednu malu vojsku vjernih kupaca i prijatelja zbog kojih je svaka kolekcija još malo posebnija i zbog kojih je sve ovo moguće".

image

Lidija Lešić

PRESS
image

Rita Rumora

PRESS
image

Ivan Šarić i Nika Turković

PRESS
image

Borut Mihalić

PRESS
image

Nika Turković

PRESS
image

Danko Šimunović i Nika Turković

PRESS
image

Lunilou slavi sedmi rođendan

PRESS

A za sve ljubitelje branda, Izabel je na kraju dodala kako ih lunilou ekipa i ove godine čeka na svom, sad već tradicionalnom, pop up-u u Minibaru Eurovilla, Teslina 14. Pop up će biti otvoren od 5. prosinca do 7. siječnja.

Linker
10. travanj 2024 11:38