Ženski izlazak

Rijetko ih vidimo zajedno: Vjekoslava Huljić sa sestrom stigla na premijeru baleta

Predah od brojnih obiteljskih i poslovnih obaveza sestre, koje si jako nalikuju, potražile su na premijeri plesne "La Stravaganza Noces" u splitskom HNK-u.

Otkako je postala baka malene Albe, splitska spisateljica Vjekoslava Huljić ima pune ruke posla. Pomaže kćeri Hani i zetu Petru Graši oko brige za malenu, piše, hvata se u koštac sa svakodnevnim obavezama u vlastitom domu. Ipak, nije željela propustiti premijeru baleta "La Stravaganza Noces" u Hrvatskom narodnom kazalištu u svom gradu, na koju je stigla u društvu svoje sestre Brankice Šole, ugledne splitske odvjetnice. Vjekoslava i Brankica imaju još jednu sestru, koja rijetko istupa u javnost. Zajedničku fotografiju poznatih sestara mnogi su popratili komentarima o njihovoj sličnosti, ali i tome da je Vjekoslavina kći Hana Huljić "precrtana" teta Brankica iz mlađih dana.

image

Vjekoslava Huljić sa sestrom Brankicom Šolom

JOSKO SUPIC/ CROPIX
image

Sa kćerkom Hanom i unučicom Albom

JOSKO SUPIC CROPIX

Sestre su stigle na premijeru posebne baletne predstave francuskog plesača i koreografa Angelina Preljocaja, s kojom je splitski HNK odlučio zatvoriti kazališnu sezonu.

Linker
19. travanj 2024 05:12